Cere o ofertă

Siguranță
pentru casa ta

Te-ai gândit la o asigurare de locuință? Căminul tău poate fi protejat iar tu să fii fără griji. Locuința este o investiție majoră, iar soluțiile pe care le oferim sunt flexibile, rezonabile și acoperitoare. 

Asigurarea obligatorie

PAD este asigurarea de locuință obligatorie (conform Legii 260/2008 care protejează căminul tău împotriva a trei riscuri provocate de dezastre naturale: cutremur de pământ, alunecări de teren și inundații. Pentru orice clădire cu destinația ”locuință”, fie că e vorba de locuință permanentă, de vacanță, de serviciu, socială, de necesitate, etc. asigurarea PAD trebuie încheiată.

Prețul PAD este determinat de tipul construcției: Clădiri de tip A – 20 EURO/an (cu sumă asigurată 20000 Euro). Clădirile de tip A au structura de rezistență din beton armat/metal/lemn sau cu pereții exteriori din piatră, cărămida arsă sau din orice alte materiale rezultate în urma unui tratament termic și/sau chimic. Clădiri de tip B – 10 EURO/an (cu sumă asigurată 10000 Euro). Acestea sunt construcțiile care au pereții exteriori din cărămidă nearsă sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic și/sau chimic (de ex. clădirile din chirpici).

Asigurarea facultativă

O asigurare locuință facultativă acoperă o multitudine de riscuri. În funcție de asigurător sau de clauzele alese poți fi protejat de: FLEXA (Incendiu, Trăsnet, Explozie, Prăbușirea unui aparat de zbor peste locuință).  Apoi avem: cutremur de pământ (e asigurată valoarea care depășește suma asigurată PAD), inundație, alunecări de teren, căderea accidentală a unor corpuri, boom sonic. Apoi sunt asigurate fenomene atmosferice (daune provocate de furtuni, de căderi de grindină sau zăpadă, vijelii, tornade, etc.), avarii accidentale ale instalațiilor de apă, furt, vandalism, izbirea din exterior de autovehicule, etc.

Odată cu locuința se pot asigura și bunurile, inclusiv cele de valoare, cărțile, centrala termică sau instalația de AC, grădina, aparatele electrice și electrocasnice, construcțiile anexe, etc. Important de știut: se pot asigura bunurile de tip hobby aflate asupra asiguratului în afara locației (cum ar fi aparate foto sau biciclete)

Mai mult, pe o poliță de asigurare locuință se pot introduce și alte clauze de asigurare.  Avem clauze de accidente, de răspundere civilă față de terți (nu numai în locație), de asistență juridică în caz de proces legat de locuință. Chiar și întreruperea vacanței poate fi acoperită pe polița locuinței. Iarăși, important, putem avea și asigurarea de locuință temporară în caz de daună majoră.

Anumite asigurări de locuință acoperă și infiltrațiile apei în pereții ori tavanul apartamentului.

Mulți asigurători oferă și auto-constatare pentru daunele mici sau suport tehnic (echipă de intervenție) pentru remedierea daunelor.

În cazul în care locuința este dată spre închiriere se poate încheia o poliță de răspundere a chiriașului față de proprietar. Sunt acoperite pagubele produse atât clădirii, cât și instalațiilor. De exemplu aerul condiționat, încălzirea, grupurile sanitare etc. Mobilierul proprietarului este la rândul lui asigurat. Asigurările de răspunderi ale chiriașului sunt importante dacă chiriașii au copii mici sau animale de companie. Se poate încheia și o răspundere a proprietarului față de chiriaș.

Încredere și profesionalism

Satisfacția clienților garantată

Fără riscuri

Ofertare personalizată și rapidă, fără riscuri

Rapid la dispoziția ta

Ne poți contacta în orice moment

Prețuri imbatabile

Oferte negociate cu prețuri imbatabile

Oferte online

Răspundem solicitărilor online rapid și eficient

Asistență daune

Oferim gratuit asistență în gestionarea daunelor

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider