Oricând poți cere o OFERTĂ DE ASIGURĂRI pentru a avea cea mai bună protecție în fața evenimentelor neplăcute fortuite. Este rapid, sigur și de încredere.

Te asiguri cu Adrian, este marcă a JUST AUTO SRL, Asistent în Brokeraj. Just Auto SRL  are sediul în București Str. Săvinești 5 Sectorul 4, CIF 28033369, înregistrată la RC cu nr. J40/8337/2016, cont bancar RO49INGB0000999906068543 deschis la ING Bank București Centrală. Misiunea noastră este orientarea către satisfacerea nevoilor de siguranță ale clienților. Asigurările pe care le intermediem sunt auto (RCA și Casco), de Sănătate, de Locuințe, de Viață, de Călătorii, de Business. Te asiguri cu Adrian înseamnă o abordare profesionistă, dar prietenoasă. Contractele de asigurări sunt stufoase, au clauze multiple și uneori nu foarte evidente. Pentru asta este necesară o consiliere de specialitate. Un broker de asigurare este de fapt un consultant financiar. Incertitudinile viitorului pot fi ameliorate cu sistemele de protecție ale asigurărilor. 

JUST AUTO SRL ASISTENT ÎN BROKERAJ, este o societate Asistent în Brokeraj a D&CA Insurance Broker. D&CA Insurance Broker este autorizată conform Legii 32/2000, în baza avizului 514/2014 emis de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor. În calitate de broker, D&CA Insurance are un Capital Social Subscris și vărsat integral numerar în sumă de 160 000 lei (conform Legii 32/2000). D&CA asumă răspunderea pentru activitatea în consultanță oferită clienților săi, precum și pentru calitatea și profesionalismul serviciilor prestate. În acest sens, D&CA Insurance Broker are încheiată, conform legii, o poliță de Răspundere Profesională a Broker-ului de Asigurare, în limita sumei de 1 000 000 Euro per eveniment și 1 500 000 Euro / Euro, fără franșize. Despre D&CA. Un broker puternic înseamnă putere de negociere a ofertelor, seriozitate, posibilitatea de a interveni în rezolvarea daunelor mai dificile.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider