Ne iubim copiii? Firește că da, dar trebuie să o facem inteligent, adică să reușim să îi protejăm de cele mai diverse primejdii care pot apărea. V-ați gândit că protecția dată de ”asigurări copii” este un mod excelent de a ne arăta dragostea?

Responsabilitatea prin excelență este cea față de copiii noștri. Realitatea este că de cele mai multe ori îi sacrificăm în ordinea priorităților. Și mașina și casa sunt importante de protejat, dar pe primul plan ar trebui să fim noi și cei dragi nouă.

Stă în puterea noastră să acționăm firesc, în ordinea importanței și a valorizării normale. Ce le putem oferi copiilor noștri?

CE OFERIM

RENTĂ PENTRU STUDII

E important să asiguri copiilor tăi un start corect. O alegere simplă și cei mici vor avea un capital de pornire în viață (rentă de studii sau nu numai).

Mai mult, vor avea și o protecție în cazul în care un părinte pățește ceva grav. Asigurarea pentru copii predispune la strângerea de bani în mai mare măsură decât un cont de economii.

Suma acumulată nu este impozitată și nici nu poate fi obiectul unor eventuale popriri asupra veniturilor plătitorilor. Poate avea și clauză de asigurare a spitalizării și a intervențiilor chirurgicale din accident sau îmbolnăvire. Întreabă-mă și îți voi prezenta cele mai bune soluții de asigurări copii..

ASIGURAREA DE SĂNĂTATE PRIVATĂ PENTRU COPII

De fiecare dată când se îmbolnăvește, copilul tău merită să fie consultat și tratat în cele mai bune clinici de pediatrie. Și aici e o acoperire de asigurare copii.

Copilul tău merită să fie consultat de cei mai buni specialiști, de profesori universitari sau de Șefii de clinică. Copilul tău merită să fie investigat cu aparatură performantă, merită .

Copilul tău trebuie să fie tratat cu respect și căldură, mai ales dacă este bolnav. Spitalele de stat s-au dovedit a fi infestate și infecțiile nosocomiale sunt la ordinea zilei.

Nu îți asuma riscuri inutile, interesează-te de pachetele de asigurări private de sănătate pentru cei mici. Sună-mă sau scrie-mi!

ASIGURAREA DE ACCIDENT

În copilărie accidentele sunt la tot pasul. Joaca sau sportul pot implica luxații, fracturi, etc. Fă neprevăzutul predictibil, încheie o asigurare de accident, asigurare copii– valorile acestor asigurări sunt foarte mici. Află mai multe!

Error: Contact form not found.

Încredere și profesionalism

Satisfacția clienților garantată

Fără riscuri

Ofertare personalizată și rapidă, fără riscuri

Rapid la dispoziția ta

Ne poți contacta în orice moment

Prețuri imbatabile

Oferte negociate cu prețuri imbatabile

Oferte online

Răspundem solicitărilor online rapid și eficient

Asistență daune

Oferim gratuit asistență în gestionarea daunelor
SOLICITĂ OFERTĂ
close slider