Cere o ofertă

Merită să faci Casco!
Cere-mi o cotație!

CASCO este protecție la neprevăzut, nu? Riscurile la care e supusă mașina ta sunt foarte multe. Accidente în trafic produse într-un moment de neatenție, furt total sau parțial, căderi de corpuri (mai ții minte ploaia înghețată de la începutul anului 2019 care a rupt copacii din București?), boom sonic, fenomene atmosferice – grindină, furtuni, trăsnet, tornadă, acțiunea unor autori necunoscuți, vandalism, explozie, acțiunea unor animale (câini, șobolani, etc.), catastrofe naturale, apă la motor, zgârierea caroseriei în afara drumurilor publice, lovirea și deformarea jantelor și a anvelopelor, etc. Nu sunt nici puține riscuri, nici improbabile.

E bine te gândești la soluțiile puțin costisitoare din punct de vedere financiar conferite de încheiere unei polițe facultative CASCO.

În plus, dacă închei casco mai poți avea incluse (în funcție de clauzele pe care le are în contract asigurătorul sau pe care le-ai achiziționat): clauza de tractare, decontarea directă în cazul în care nu ești tu cel vinovat, vehicul la schimb pe perioada reparației (sunt anumite limitări, în funcție de asigurător), înlocuirea cheilor dacă au fost pierdute, etc.

Dacă dorești un cost mai mic dar cu acoperiri mari ale riscurilor poți opta pentru o ofertă cu franșiză (franșiza este partea din despăgubire suportată de asigurat sau, altfel spus ceea ce nu despăgubește asigurătorul).

Există și soluții low-cost pentru persoane fizice, cum ar fi produsul Casco la preț de RCA. Da, așa este, dacă de exemplu RCA-ul tău ar costa 300 lei pe an, atât va fi și Casco. Acoperirile acestui produs deși nu sunt complete sunt totuși foarte bune. Vehiculul trebuie să aibă cel mult 15 ani. Suma maximă asigurată este de 45000 lei și nu are franșize. Această poliță low cost se emite rapid, nefiind necesară nici inspecția de risc, nici fotografierea vehiculului. Se acoperă:

  • avariere provocată de accident rutier cu un alt vehicul (pentru care s-a întocmit constat amiabil între părțile implicate sau pentru care s-a eliberat un proces verbal de constatare de către autorități.
  • avariere provocată de căderea pe autovehicul a unor corpuri (copaci, blocuri de gheaţă sau de zăpadă, bolovani etc.)
  • avariere ca urmare a fenomenelor atmosferice și calamităților naturale: ploaie torențială, grindină, furtună, cutremur de pământ, inundație, prăbușire sau alunecare de teren.
  • furt integral 

Asigurarări adiacente CASCO

Pentru a fi liniștit poți achiziționa pentru vehiculul tău numai anumite componente de protecție cum ar fi polițe de tractare auto (pleacă de la 30 lei pe an), polițe de depanare (dacă ai o pană, se descarcă bateria, închizi cheile în vehicul, etc.). Un alt tip de clauză protectivă este aceea de accident pentru șoferul vinovat (chiar, știai că șoferul vinovat nu este acoperit medical nici măcar de asigurarea de stat?)

Încredere și profesionalism

Satisfacția clienților garantată

Fără riscuri

Ofertare personalizată și rapidă, fără riscuri

Rapid la dispoziția ta

Ne poți contacta în orice moment

Prețuri imbatabile

Oferte negociate cu prețuri imbatabile

Oferte online

Răspundem solicitărilor online rapid și eficient

Asistență daune

Oferim gratuit asistență în gestionarea daunelor

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider