ASIGURARE ACCIDENT MOTO

ASIGURARE ACCIDENT MOTO/AUTO

ASIGURARE ACCIDENT MOTO / AUTO. 199 lei pe an acoperire medicală în caz de accident MOTO/Auto

Dacă v-ați întrebat vreodată cum să vă protejați sănătatea în cazul unui accident moto/auto, Signal Expert este produsul de asigurare pe care îl căutați. Signal Expert este un produs care acoperă plata serviciilor medicale pentru șofer și asistenta la daunele auto. Signal Expert este un produs de tip ”rider” (1), adică poate fi emis NUMAI împreună cu RCAul. 
Produsul pune în centrul acoperirii șoferul vinovat de producerea incidentului, oferindu-i următoarele beneficii:
Acoperire de sănătate: în cazul în care șoferul suferă leziuni ușoare sau severe, produsul îi rambursează cheltuielile medicale. Sunt acoperite: Servicii medicale în regim de spitalizare, servicii medicale în regim ambulator, Indemnizație spitalizare, Indemnizație medicamente, Indemnizație reabilitare, Telemedicină. 
Asistență la daună: în cazul în care mașina este avariată, produsul îi oferă șoferului acces la o rețea de service-uri partenere, unde poate beneficia de reparații rapide și de calitate, fără a fi nevoie de o constatare amiabilă sau de o expertiză tehnică.
Tractare: în cazul în care mașina nu mai poate fi condusă, produsul îi asigură șoferului transportul mașinii la cel mai apropiat service partener, fără a fi nevoie de o constatare amiabilă sau de o expertiză tehnică.
✅ Produsul vine și cu o aplicație pentru dispozitivele mobile, prin care clienții primesc îndrumările necesare pas cu pas, în cazul producerii unui accident12. Aplicația permite localizarea accidentului, dar și efectuarea de fotografii la locul evenimentului și introducerea detaliilor referitoare la accident. Fotografiile și documentele transmise prin aplicație sunt criptate și pot constitui dovezi în dosarul de daună.

  1.  Un produs de tip rider la o asigurare RCA este o extensie facultativă a acoperirii de bază, care oferă beneficii suplimentare pentru șofer sau pentru autovehicul. Un produs ”rider” se achită separat de prima de asigurare RCA și se aplică doar în condițiile specificate în contract.

Pentru orice detalii suplimentare despre asigurarea de Răspundere civilă persoane fizice, nu ezitați să mă contactați pe Messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp sau la email adrian.stoica@justasig.ro 

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider