ASIGURARE ACCIDENT

Ești motociclist? Mergi cu trotineta electrică prin oraș? Bicicleta este pasiunea ta? Neatenția (sau nesimțirea) participanților la trafic, calitatea inferioară a drumurilor, proasta semnalizare, etc. fac ca gradul de risc să fie unul crescut. Cu siguranță că trebuie să îți faci o asigurare de accident. Costul e mic, pleacă de la sub 100 lei pe an și te poate scuti de multe neplăceri. O variantă foarte bună este la 203 lei/an (1) – are indemnizație de spitalizare de 500 lei pe zi și acoperă operații de 7000 lei.

Eu sunt biciclist și tot timpul când merg prin București am inima cât un purice. Pasageri care deschid ușa fără să se asigure că cineva se apropie pe carosabil, denivelări invizibile cu ochiul liber (așa am căzut eu chiar în vara asta) sau gropi în asfalt, șoferi care trec foarte aproape de tine, alți bicicliști/”trotinetiști” care schimbă direcția fără să semnalizeze, etc. Consecințele sunt cel puțin dureroase: echimoze, fracturi, radiografii, tratamente și chiar internări în spital sau operații.

Personal am optat să mă protejez printr-o asigurare privată medicală completă, cu sume asigurate mari. Dar o asigurare strict de accident este soluția ieftină și acoperitoare în cazul producerii unui eveniment care se soldează cu daună medicală. De asta e bine să ai o asigurare de accident care să te protejeze. Costurile intervențiilor medicale pot fi mari și e bine să fii protejat măcar din punct de vedere financiar. 

Pentru orice detalii suplimentare nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

(1) Tarifele sunt în funcție de profesia asiguratului

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider