Asigurare animale de companie

Asigurarea medicală a animalelor de companie (câini și pisici)

Adevărații iubitori de câini și pisici ar trebui să știe că există posibilitatea de a avea o ”asigurare animale de companie”. Mai precis o asigurare medicală pentru câini și pisici. Toți cei care avem animale de companie prin casă știm cât de costisitor poate fi când ele se îmbolnăvesc sau suferă un accident. Cere aici o OFERTĂ de preț. 

Acoperirea este pentru câinii și pisicile cu vârste între 8 săptămâni și 13 ani. Activarea asigurării se face dintr-o multitudine de motive. Ca de exemplu dacă câinele sau pisica se îmbolnăvesc, sunt accidentați de un vehicul, mușcați de alte animale, lovite de un om, înghit obiecte carele lezează intern, se electrocutează când rod cabluri, etc. Se acoperă cheltuielile cu tratamentele medicale, cu intervențiile chirurgicale, cu investigațiile sau spitalizările în legătură cu evenimentele asigurate. 

Pentru a putea în asigurare câinele sau pisica ta trebuie să aibă carnet de sănătate eliberat de veterinar, să fie ”microcipat” și să aibă vaccinările la zi. Accesul este la orice medic veterinar sau la orice clinică veterinară din țară. 

Sumele asigurate sunt de până la 2500 Euro pentru boli (inclusiv tratamente medicale) și de până la 2000 Euro în caz de accident. Mai pot fi acoperite (în funcție de pachet) decesul din accident, costurile medicației bolilor cronice, costuri cazare în cazuri de forță majoră, consultația de tip ”second opinion”, costuri anunțuri publicitare în caz de pierdere a animalului de companie, etc. Costul asigurării este unul corect, el putând fi plătit și în mai multe rate (1).

(1) cu titlu de exemplu, un plan de bază pentru un câine rasă mică cu vârsta de 3 ani și 5 kg, prețul asigurării este 50 Euro/an (suma asigurată la planul de bază e de 500 Euro pentru boli și accidente)

Pentru orice detalii suplimentare despre o asigurare animale de companie nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider