asigurare bunuri hobby

ASIGURAREA BUNURILOR MOBILE DE TIP HOBBY

În ultima vreme a tot revenit într-o formă sau alta întrebarea dacă anumite bunuri de tip hobby sunt asigurabile. Răspunsul este ”da”. Cea mai la îndemână (este o soluție foarte ieftină) formă este să fie acoperite printr-o clauză a asigurării de locuință. Anumiți asigurători au inclus în produsul de asigurare facultativă a locuinței și această clauză. E ce s-ar chema ”asigurarea bunurilor aflate asupra asiguratului, inclusiv a BUNURILOR MOBILE DE TIP HOBBY, ARTICOLE SPORTIVE, oriunde în afara perimetrului asigurat”. Îmi poți cere o OFERTĂ de asigurare bunuri hobby.

Ce acoperă? Bunurile mobile de tip hobby. Asta ar însemna articole sportive, materiale şi echipamente specifice destinate practicării unui sport sau a unui hobby, aparatura portabilă pentru înregistrări audio sau video, precum şi accesoriile sale, instrumente muzicale transportabile manual.

Se acordă despăgubiri pentru daune produse de:

a) riscurile precizate la asigurarea clădirii şi a conținutului acesteia;

b) spargerea sau deteriorarea accidentală, prin cădere, lovitură, coliziune.

Iată câteva categorii pentru care o astfel de clauză poate fi de mare ajutor:

  • Asigurare pentru Posesorii de biciclete, în special cei cu furci ori cadre de carbon (cursiere dar nu numai). De multe ori se întâmplă să se producă accidente din care elementele de carbon să se rupă.
  • Asigurare pentru Fotografii amatori. În natură, la un eveniment monden sau în jungla urbană e foarte probabil să se producă evenimente neașteptate care să deterioreze fie obiectivele, trepiedul, blitz-ul, fie chiar aparatul însuși. 
  • Asigurare pentru Pescarii amatori au riscul să își rupă undițele în momentul în care au parte de ieșiri mai aventuroase, ori de un Monstru.
  • Asigurare pentru Muzicienii amatori. O chitară căzută pe munte, un bandoneon distrus la o petrecere, o vioară scăpată pe jos, etc.

Pentru orice detalii suplimentare despre o asigurare bunuri hobby nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider