ASIGURARE DE CĂLĂTORIE ANUALĂ, CĂLĂTORII MULTIPLE de la 66 lei/an

Mulți dintre noi călătoresc de mai multe ori pe an în afara țării, de cele mai multe ori în Europa sau Turcia. Un City break de primăvară, unul de toamnă, vacanța de vară la turci, greci sau spanioli și de multe ori ieșirea la ski în Austria, Italia, Franța sau, pentru cei mai în formă, Elveția. Nu mai pun la socoteală eventuale deplasări în interes de serviciu. De regulă se încheie câte o asigurare medicală de călătorie pentru fiecare ieșire. O soluție de optimizare a costurilor este o asigurare de călătorie multitravel.

Dacă ar exista o asigurare anuală care să acopere medical călătoriile noastre în străinătate? Evident că asemenea asigurări ar avea două avantaje majore: 1. Ar fi mai ieftin și 2. Ai fi sigur că ești asigurat. Eu însumi, într-o excursie de acum câțiva ani am realizat, alunecând pe peronul metroului din Paris, că uitasem să îmi închei asigurarea de călătorie. Din fericire atunci nu s-a întâmplat nimic, dar a fost o lecție. Și când am descoperit că și în România au apărut produse anuale de multi-travel, numai așa mă asigur.

Produse de asigurare multitravel au mai mulți asigurători, cele cu un raport acoperiri preț foarte bun fiind cele de la Allianz și Gothaer. Produsul Gothaer are câteva avantaje suplimentare, dincolo de cel al prețului imbatabil (acum, în Iulie 2019 pentru adulți costă 66 lei/an fără sporturi și 99 lei/an cu sporturi incluse):

  • Acoperirea, pentru că ”Europa” are o accepțiune mai largă decât cea strict geografică. Se acoperă călătoriile în Europa în sensul ei geografic, incluzând insulele Mediteraneene. Tot în Europa sunt incluse și țările: Maroc, Algeria, Creta, Tunisia, Libia, Egipt, Cipru, Malta, Iordania, Islanda și întreg teritoriul Turciei și Rusiei;
  • Numărul de zile acoperit pentru o ieșire în afara țării – 45 de zile pentru fiecare călătorie
  • Acoperirea daunelor medicale provocate din terorism sau revolte, greve, etc. (pentru toți ceilalți asigurători sunt excluderi)

Pentru detalii legate asigurările de călătorie anuale sau pentru emiteri de polițe nu ezitați să mă contactați pe site https://www.teasiguricuadrian.ro/asigurari-de-calatorie/ , pe LinkedIn, pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp +40 745 532 615 sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider