ASIGURARE DE CĂLĂTORIE CU STORNO COVID INCLUS

Asigurare călătorie storno CoViD. Ușor ușor începem să redescoperim bucuria călătoriilor internaționale. Față de anii trecuți realitatea e însă modificată. Apariția virusului Sars-CoV 2 și a pandemiei de CoViD 19 a modificat radical mentalul colectiv și implicit obiceiurile de consum de turism. Riscul de îmbolnăvire – a noastră sau a cuiva foarte apropiat nouă – este foarte mare, iar asta ar duce automat la anularea planurilor de călătorie și la pierderea banilor dați în avans (bilete de avion, cazare, etc.).

Ca răspuns la această problemă reală a apărut un produs de asigurare de călătorie care include și acoperiri Storno, chiar și pentru riscul de CoViD. Asta înseamnă că – la un cost al poliței foarte bun – înainte de plecare sunteți protejați financiar de o serie de riscuri (1) care, odată petrecute, v-ar anula călătoria. Inclusiv cel de îmbolnăvire Covid face parte din acoperiri. După ce plecați, aveți activată protecția ”Travel” de care puteți beneficia în cazul nedorit al îmbolnăvirii. În cazul apariției CoViD în timpul excursiei beneficiați de 2 acoperiri: dacă forma de boală e ușoară se acoperă cheltuieli de carantinare de 4000 lei per asigurat; dacă forma e gravă se acoperă cheltuielile medicale în limita sumei medicale asigurate (2).

Ce e de făcut. E important să fiți atenți la timming. Puteți achiziționa această asigurare fie cu până la maximum 30 zile înaintea plecării sau la cel mult 3 zile lucrătoare după achiziția biletelor de avion, a cazării etc. Al doilea caz este ideal dacă călătoria pe care o faceți este la mai puțin de 30 zile de la data achiziției – dacă cumpărați un city break sau o vacanță în aceeași lună.

(1) Riscuri acoperite: Îmbolnăvirea gravă bruscă, accidentul sau decesul persoanei asigurate sau a uneia dintre următoarele persoane: soț/soție, copii, părinți, nepoții bunicilor, frați sau surori. Concedierea neașteptată de către angajator. În cazul în care daunele elementare sau furturile prin spargere influențează grav proprietatea persoanei asigurate, iar în urma acestor evenimente prezența persoanei asigurate este indispensabilă. Înaintarea acțiunii de divorț de către partenerul de căsătorie al persoanei asigurate. În cazul a până la 7 persoane specificate într-o poliță, care au rezervat împreună călătoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar și în situația în care un anumit eveniment intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

(2) Cheltuielile medicale sunt acoperite în sumă de 150 000 lei per asigurat.

Pentru orice detalii suplimentare despre Asigurare călătorie storno Covid nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider