asigurare de accidente

ASIGURARE DE ACCIDENTE: o protecție convenabilă

Asigurare de accidente persoane. Un produs foarte convenabil ca preț și – la nevoie – extrem de util. E clar că atunci când se petrece un accident, asta de cele mai multe ori implică cheltuieli medicale – în ambulatoriu sau, dacă e mai grav, în spitalizare. Dacă nu aveți o asigurare privată de sănătate (care având acoperiri extinse, e mai scumpă), cea mai bună soluție este dată de asigurarea de accident. O plată de 150-300 lei pe an și beneficiezi de o protecție.

IMPORTANT: Dacă mergeți pe bicicletă, trotinetă (inclusiv electrică), scuter sau motocicletă, riscul de accident crește aproape exponențial. Un moment de neatenție, o denivelare pe care nu o sesizați, o ușă deschisă neglijent de un șofer sau de un pasager, o șicană a unui șofer cu IQ-ul egal cu vârsta biologică, o pată de ulei pe carosabil, banala ploaie, toate sunt elemente critice care favorizează accidentul. Iar asta înseamnă cheltuială. 

CE ACOPERĂ o astfel de asigurare? Ea la bază este o asigurare de viață (acoperind decesul din accident), invaliditatea din accident, indemnizație de spitalizare din accident, convalescența urmare a unui accident sau imobilizarea în aparat gipsat. Apoi avem cheltuieli medicale (consultație, imagistică, gipsare, etc.), în cazurile mai grave internări și intervenții chirurgicale, costuri de recuperare medicală, etc., intervenții chirurgicale și cheltuieli suplimentare.

Cheltuielile suplimentare sunt

  • Cheltuieli de căutare (dacă asiguratul a suferit un accident sau s-a aflat în pericol pe munte sau în apă şi a trebuit să fie salvat, cu sau fără răni)
  • Cheltuieli de transport, dacă acesta este necesar urmare a accidentului
  • Cheltuieli medicale ocazionate de accidentul produs (medicamente, materiale, imagistica, echipamente – proteze, scaun cu rotile, etc.)

Pentru o ofertă pentru asigurare de accidente nu ezitați să mă contactați telefonic, pe Messenger la @teasiguricuAdrian, pe Signal/WhatsApp sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider