Asigurare de studii

La Mulți Ani de 1 Iunie!

25 000 EURO, MINIMUM – TE VA COSTA FACULTATEA COPILULUI TĂU

Asigurare de studii. Îți iubești copilul? Sigur că că îl iubești, e cel mai important din viața ta. Te-ai întrebat vreodată dacă o faci într-un mod inteligent? 

Întrebarea nu e retorică. Viitorul celor acum mici înseamnă întotdeauna, pe lângă dragostea și (în)grijirea directă și responsabilitate, planificare și cheltuieli. Un vârf semnificativ al cheltuielilor va fi atunci când copilul tău va ajunge la majorat și va intra la o facultate. Să-i închei o asigurare de studii este o acțiune extrem de eficace.

Principiu e simplu: depui o sumă – mai mică sau mai mare, în funcție de buget – care se strânge și are și un randament garantat. Indiferent de ce ți se întâmplă (pentru că asiguratul ești tu), copilul tău va avea la majorat o sumă de bani de care să dispună și care să îi asigure un start în viață. Dacă face studii banii se vor îndrepta acolo, dar poate la fel de bine să decidă să îi folosească altfel. 

Pentru orice detalii suplimentare despre o asigurare de studii, simulări, sunt disponibil pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp +40 745 532 615, pe LinkedIn sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider