Asigurare expati

ASIGURAREA DE VIAȚĂ și ASISTENȚĂ MEDICALĂ PENTRU EXPAȚI

Asigurare expați. Este vorba de un produs tradițional, de protecție, care vine cu o serie de beneficii pentru asigurat și familia acestuia, în cazul decesului din orice cauză, plus servicii medicale în caz de îmbolnăvire sau accident.

Important! Produsul corespunde cerințelor fie pentru eliberarea vizei fie pentru obținerea permisului de ședere pentru cetățenii străini pe teritoriul României. Sunt disponibile cu acoperiri și durate specifice în următoarele variante:

– Asigurarea pentru obținerea VIZEI (pentru viza de muncă, turistică, etc.). Acoperă consultații și diagnosticare, servicii de ambulanță, spitalizare continuă, intervenții chirurgicale de urgență, repatriere medicală sau funerară, indemnizație în caz de deces. 

– Asigurarea pentru obținerea REZEDINȚEI (pentru reîntregirea familiei de exemplu). Acoperirile sunt similare cu cele pentru obținerea vizei, mai puțin partea legată de repatriere. În consecință, costul asigurărilor pentru obținerea rezidenței este unul mai mic.

Vârsta de intrare a Asiguratului este între 1-84 ani. În ambele variante decontarea serviciilor medicale se face pentru cele acordate de către spitalele şi policlinicile din rețeaua de stat. Durata contractului: pentru VIZĂ se poate face pentru 1 / 2 / 3 / 6 / 12 luni, iar pentru REȘEDINȚĂ se poate face pentru 12 luni.

Pentru orice detalii suplimentare despre asigurare expați, nu ezitați să mă contactați pe Messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp sau la email adrian.stoica@justasig.ro 

 

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider