Asigurare locuințe

DIN NOU DESPRE ASIGURĂRILE DE LOCUINȚĂ

În România, mai mult ca niciodată, e momentul să ne protejăm suplimentar. Din toate bunurile, cel mai de preț pentru majoritatea este apartamentul sau casa. Timpurile nu sunt propice asumării unor riscuri excesive. Asigurați-vă imobilele: costurile sunt mici, iar protecția este extinsă. Vă voi da în cele ce urmează două argumente suplimentare pentru a vă face asigurare de locuințe. 

  1. Situațiile de criză sunt cele în care putem fi afectați cel mai grav de întâmplări mai puțin fericite. Gândiți-vă că acum ar veni și un cutremur. Sau mai soft, că veți fi inundați de un vecin. Sau că vine o furtună care să smulgă acoperișul casei dvs. Orice cheltuială legată de un imobil nu este mică. Zugrăvirea unei camere, înlocuirea centralei termice, schimbul unei uși care a fost forțată de hoți, achiziția unui geam termopan spart, parchetul umflat de apa de conductă, etc. toate sunt costisitoare (și țineți cont că nu am scris despre daunele grave, care pot fi de zeci sau chiar sute de mii de euro). 
  2. Asistăm la o reîntoarcere masivă a concetățenilor noștri plecați în străinătate. Ne place sau nu, o mare parte din ei fac parte din clasa socială a celor certați cu legea, așa numiții ”bombardieri”. În perioada asta și veniturile lor țintesc către zero, foamea de bani deci e mare. Mă aștept ca în perioada care va urma ridicării carantinei infracționalitatea să crească. Estimez că zonele imediate vor fi furturile din/de auto și spargerile de locuințe. Personal am o amintire, de acum mai bine de 20 de ani, când ne-am găsit locuința călcată de hoți. Ușa era spartă, lucrurile vraiște, bunurile de valoare (în principal bijuteriile) evident că lipseau. Sentimentul a fost unul oribil, de furie și de neputință, maculare și frustrare. O asigurare nu va scuti de aceste sentimente, dar le va mai îndulci datorită protecției financiare pe care o oferă.

Pentru ASIGURARE LOCUINȚE mă găsești pe site TeasiguricuAdrian,  pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp 0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider