ASIGURARE DE SĂNĂTATE ONCOLOGICĂ

Asigurare medicală cancer? Știați că în 2023 în România numărul de cazuri noi de cancer a crescut cu 21% față de 2022? În evidențele Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer sunt peste 550000 pacienți la nivel național.

Știați că în Europa costul mediu anual pentru un tratament de cancer este de 20000 Euro? (statul român cheltuie în medie numai 12000 lei pentru un bolnav de cancer, iar timpii de așteptare pentru accesarea tratamentelor pot fi extrem de mari)

Știați că o asigurare de sănătate privată de cancer pentru o persoană de 40 de ani începe de la 60 lei pe lună?

La momentul de față sunt disponibile pe piața asigurărilor de sănătate din România mai multe produse, cu acoperiri din cele mai diverse. În cazul strict al acoperirii bolilor grave sau al cancerului sunt pachete foarte avantajoase din punct de vedere al costurilor. Deși sumele asigurate sunt mari, prima plătită este mică. Logica acestor produse care acoperă exclusiv evenimentele cele mai costisitoare.

Produsele de sănătate care protejează împotriva costurilor mari ale tratamentelor oncologice sunt din ce în ce mai solicitate. Să luăm exemplul produsului individual al  cu sume asigurate de 100 000 lei (pachet Plus) sau 200 000 lei (pachet Premium).

Ce asigură?

  •   A doua opinie medicală
  • Cheltuielile în limita sumei asigurate pentru servicii medicale și extra-medicale (operații, tratamente, chimioterapie, radioterapie, imagistică avansată, recuperare medicală, etc.)
  • Cheltuielile medicale și pentru fazele incipiente ale bolii (in situ)
  • Tratamente psihologice și ședințe de nutriție
  • Se poate asigura (pentru pachetul Premium) chirurgia plastică reconstructivă
  • Spitalizarea poate fi asigurată în Europa și Turcia (pentru pachetul Premium)
  • Tratamentele alternative
  • Decontare directă în clinici private

Este important pentru a fi protejat de o asigurare medicală de cancer să nu fi avut în ultimii 10 ani nicio formă de cancer sau pre-cancer.

Sunt și alte produse disponibile, puțin mai scumpe, care au acoperiri ale tratamentelor de până la 2 000 000 Euro.

Pentru oferte sau emitere de polițe de sănătate privată mă găsești https://www.teasiguricuadrian.ro/asigurari-de-sanatate/,  pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  +4069955776  sau la email adrian.stoica@justasig.ro

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider