Asigurări sănătate copii

ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE PENTRU COPII

Până la vârsta de 9-10 ani sistemul imunitar este într-o perioadă de permanentă luptă de întărire. Apar extrem de multe afecțiuni, răceli, boli ale copilăriei, accidente de tot soiul, etc. Toți cei care suntem părinți știm cât stres este în momentul în care copilul are obrajii roșii de febră și începe să tușească gros. E un moment în care cheltuim atât bani cât și timp. Ca părinte responsabil este esențial să ai o asigurare sănătate pentru copii. O asigurare de sănătate privată, firește.

Beneficiile sunt multe, din lunga listă menționez în acest scurt articol două:

  1.  Primul, scapi de grija cheltuielilor. Asigurarea decontează integral, în funcție de acoperire –  poate să fie pentru spitalizare sau atât pentru spitalizare cât și pentru ambulatoriu. Ambulatoriul este de departe cel mai accesat în cazul copiilor. Simptomele sunt de multe ori violente și părintele singur nu poate să evalueze gravitatea bolii. Așa că merge la un specialist pentru consultație, investigații și analize. Dacă are asigurare privată pentru cel mic scapă de aglomerația septică dintr-o clinică/spital de stat. Spitalizarea apare mai rar, dar atunci e mult mai costisitoare. Iar asigurarea privată de sănătate acoperă toate cheltuielile în orice spital privat din România (sau chiar Uniunea Europeană și Turcia sau chiar world wide). În cazul în care e musai să îl internezi pe cel mic la stat, asigurarea plătește o indemnizație zilnică de 500 lei pentru a plăti serviciile ”gratuite” de care ai parte.
  2.  Al doilea beneficiu, ai parte de consiliere de specialitate. Dacă cel mic are brusc simptome de îmbolnăvire este bine să fii consiliat rapid și profesionist. Ce clinici sunt în proximitate, ce spitale, care sunt cele potrivite, etc. Dacă e cazul, ai decontată și a doua opinie medicală.

Pentru orice detalii suplimentare despre asigurare sănătate pentru copii, inclusiv ofertă, nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp 0769955776 sau la email adrian.stoica@justasig.ro 

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider