Asigurare ski

ASIGURARE SKI (și SNOWBOARD)

Sezonul alb e după colț. Ne-am îndeletnicit fiecare peste an cu ce ne-am priceput. Alergări, bicicletă, sală, înot, etc. Asta ca să fim în formă pentru pârtiile imaculate ale iernii. În curând vom scoate din debarale schiurile de pârtie, plăcile, sau poate schiurile de tură cu piele de focă. Fiecare ce are și îi place. Cred că e vremea să vorbim despre ce înseamnă o asigurare ski (snowboard). Accidente, luxații, fracturi, recuperări de pe pârtie cu elicopterul, repatriere medicală, etc. Toate se pot întâmpla și în principiu sunt costisitoare. 

ÎN STRĂINĂTATE

Pentru plecările în străinătate există asigurări medicale de călătorie cu clauza de sporturi de agrement inclusă. Astfel, în limita sumei asigurate pe care ți-o alegi, ești protejat de ceea ce ți s-ar putea întâmpla din punct de vedere medical. Poți beneficia de recuperare de pe pârtie, tratament medical de urgență, repatriere medicală, continuarea tratamentului în România (da, există și o astfel de clauză). Vacanța de iarnă este cea cu cele mai mar riscuri medicale. Mai mult, poți alege și o clauză de răspundere civilă astfel încât să nu ai nicio grijă că ai putea plăti din buzunar dacă accidentezi pe cineva (și asta se poate întâmpla cu ușurință). 

ÎN ROMÂNIA

Pentru ieșirile din România sunt disponibile asigurări de accidente. Spre exemplu o astfel de asigurare de accident are un cost de numai 270 lei/an. Beneficiezi de o indemnizație de spitalizare de 500 lei pe zi și îți sunt acoperite operații de 7000 lei.

IMPORTANT de știut

Pentru cei care sunt dependenți de adrenalină și preferă ieșiri mai aventuroase în străinătate, există o asigurare specială care protejează împotriva efectelor mai puțin plăcute ale sporturilor extreme (inclusiv pentru ski/snowboard în afara pârtiilor amenajate). 

Pentru orice detalii suplimentare și emitere de polițe medicale de călătorie sau accident persoane nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider