Asigurare spitalizare

Asigurare spitalizare și intervenții chirurgicale

Asigurare spitalizare. Când ai nevoie de spitalizare sau intervenții chirurgicale, nu trebuie să te îngrijorezi de costurile sau condițiile de tratament. Cu Take Care, produsul de spitalizare al celor de la Signal Iduna, ai un garant pentru a-ți asigura siguranța și confortul în cazul situaților medicale neprevăzute ce implică internarea ta, fie că e de zi sau continuă. Intrarea în asigurare se face până la 60 ani, odată intrat, vârsta maximă pe care acest produs o acoperă este de 65 de ani.

Sunt două planuri posibile: Take Care Plus cu sumă asigurată 90 000 lei (acoperire România) și Take Care Premium cu sumă asigurată 150 000 lei (acoperire UE și Turcia). Important: în cazul Take Care, asigurați pot fi și minorii singuri. Adică nu este obligatoriu să fie asigurat împreună cu un părinte. La toate celelalte produse de asigurare privată de sănătate minorii nu se pot asigura decât dacă este pe asigurare cel puțin un părinte. 

Cu ”Take Care” beneficiezi de:

✅Acoperirea întregii game de servicii medicale necesare în orice spital privat. Se decontează atât spitalizarea de zi (fără servicii hoteliere) cât și cea continuă (și cu servicii hoteliere incluse)

✅Costul intervențiilor chirurgicale (inclusiv al dispozitivelor medicale) efectuate în spital privat

✅Indemnizație zilnică pentru internările efectuate într-un spital de stat

✅Acoperirea costului pentru a doua opinie medicală (second opinion)

Medical attendant dedicat (1

La produsul Premium se decontează în limita a 3000 de lei și serviciile hoteliere pentru însoțitor (beneficiu în special dacă internatul beneficiar al asigurării este minor)

Am făcut câteva simulări de preț (efectuate în Martie 2024) pentru produsul Take Care Plus pentru diverse vârste:

Vârstă asigurat`5 ani10 ani20 ani30 ani40 ani50 ani
Cost lunar – lei/luna

Take Care

87 lei72 lei74 lei92 lei95 lei104 lei

(1) Un ”medical attendant” este un profesionist care oferă diverse servicii pentru a sprijini activitatea furnizorilor de servicii medicale. Ei se ocupă de sarcini precum programarea, confirmarea și verificarea asigurărilor, etc.

Pentru orice detalii suplimentare despre Asigurare spitalizare, nu ezitați să mă contactați pe Messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp sau la email adrian.stoica@justasig.ro 

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider