ASIGURARE STORNO DE CĂLĂTORIE

Înainte vreme, o asigurare storno de călătorie se făcea doar dacă cumpărai un pachet turistic sau bilete de avion printr-o agenție. Am simțit pe pielea mea emoțiile induse de lipsa de protecție. Acum 6 ani mi-am construit singur o excursie în Japonia. Am luat bilete de avion cu mai bine de jumătate de an înaintea plecării, apoi un abonament special de tren (nu se poate lua decât în avans din afara Japoniei), apoi cazare. Suma cheltuită era considerabilă și am stat cu emoții foarte mari până m-am văzut urcat în avionul spre Tokyo. Acum nu mai există această limitare, se poate încheia o asigurare storno indiferent cum se achiziționează călătoria. De regulă e important este să se încheie cu cel puțin 31 de zile înaintea plecării (sunt soluții de a face polița și într-un interval mai scurt, dar atunci trebuie încheiată în ziua achiziționării biletelor).

Ce face o asigurare storno? Simplu spus oferă protecție împotriva evenimentelor care v-ar putea afecta călătoria / vacanța. City-break-uri, sejururi, croaziere, vizite la rude sau prieteni, plecări cu avionul, trenul, autobuzul, vacanțe exotice sau banale, cazări pe AirBnb sau Booking, pachete turistice, toate sunt asigurabile.

  • Anularea călătoriei. Sunt o serie de evenimente fortuite care activează asigurarea storno. Îmbolnăvirea bruscă, accident, deces pentru asigurat sau rude de grad 1 (sunt asigurări unde poți nominaliza și o altă persoană pe poliță, cum ar fi bona). Reacții adverse la vaccinuri sau la injecții prescrise. Concedierea neașteptată făcută de angajator. Ne-promovarea claselor terminale sau a bacalaureatului. Citarea asiguratului ca parte a unui proces sau ca martor. Devastarea locuinței asiguratului. Anularea conferinței care făcea obiectul plecării.
  • Întreruperea călătoriei. Dacă ești deja plecat, există multiple riscuri care ar putea să îți întrerupă călătoria și să trebuiască să te întorci de urgență în țară. Clauza de întrerupere te poate scuti de cheltuieli foarte mari (cota parte a vacanței neconsumate sau chiar costul repatrierii de urgență)

Pentru orice detalii suplimentare nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider