ASIGURARE TRACTARE CAMIOANE

NOU: ASIGURARE TRACTARE CAMIOANE

Ani de zile transportatorii au simțit nevoia unui produs competitiv de tractare pentru autovehiculele grele – camioane, capete tractor, TIR, etc. De-acum acest produs există cu limite rezonabile de acoperire și prețuri excelente. Având acoperire internațională (europeană), produsul de asigurare tractare camioane al celor de la City Insurance este unul adecvat nevoilor pieței. Produsul este pentru vehicule înmatriculate în România, care au vechimea de maximum 12 ani de la data intrării în asigurare și masa maximă autorizată de minimum 3.5 tone, utilizate pentru transport mărfuri.

Avem două pachete acoperă în cazul Capetelor Tractor sau a ansamblelor cap tractor – semiremorcă (inclusiv pentru semiremorcile anonime) accidentele, furtul, incendiul și servicii suplimentare – transportul și cazarea șoferului la hotel sau la domiciliu, după caz.

a. Pachetul Minimum cu cost de 106 Euro pe an (tractare 1500 EUR Recuperare 3000 EUR) 

b. Pachetul Maximum cu cost de 144 Euro pe an (tractare 3000 EUR Recuperare 5000 EUR)

La fiecare se pot adăuga suplimentar clauze de Depanare defecțiuni (cost 574 Euro pe an) sau Depanare defecțiuni inclusiv anvelope (cost 670 Euro pe an)

Se asigura următoarele servicii, în limitele asigurării:

  • Intervenție, tractare și/sau transport: 1500-3000 EUR;
  • Depanare pe loc (accident, defecțiune, anvelope): 600 EUR,
  • Cazare persoane din vehicul (1/2 nopți ): 60/80 EUR/ noapte
  • Recuperare vehicul (inclusiv recuperare off road): 3000-5000 EUR,
  • Transport asigurat (sau șofer) pentru recuperarea vehiculului : 500 EUR
  • Transport persoane cu: trenul clasa I (sau avionul clasa ”economy”): 500 EUR
  • Sau autovehicul închiriat , categorie standard / SDMR: maxim 2 zile consecutive/ eveniment
  • Transport în regim taxi a persoanelor din vehicul pentru o distanță maximă de 100 km 

Beneficiile acestui produs sunt multiple: în primul rând nu ai cheltuieli neașteptate legate de tractarea camionului sau transportul șoferului; apoi ai acces rapid non-stop la furnizori de top specializați în asistența operatorilor de TIR și la centre de reparații verificate; nu în ultimul rând ești sprijinit de operatori poligloți care te pot ajuta, vorbind cu tine limba română, în țările europene.

Pentru orice detalii suplimentare despre polițe de ASIGURARE TRACTARE CAMIOANE, inclusiv ofertă, nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp 0769955776 sau la email adrian.stoica@justasig.ro 

Error: Contact form not found.

 

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider