Asigurări călătorie risc Covid

ASIGURĂRI DE CĂLĂTORIE CARE ACOPERĂ RISCUL DE COVID 19

Călătoriile în străinătate înseamnă începând cu 2020 riscuri medicale suplimentare. Mă refer evident la posibilitatea infestării cu noul virus SARS-CoV2, dătătorul pandemic de CoViD-19. Și acesta este motivul pentru care unii din asigurătorii importanți din România au decis să extindă acoperirile asigurărilor medicale de călătorie astfel încât călătorii să aibă asigurări călătorie risc Covid.

A te îmbolnăvi într-o țară străină, mai ales de o maladie gravă, este complicat și adesea foarte costisitor. Diagnosticarea, stabilizarea, tratamentul și repatrierea medicală sunt etape care toate costă bani. În momentul în care este vorba de o pandemie (în care contagiozitatea ridicată împinge sistemele de sănătate la limită) e cu atât mai important să dispui de protecția unei asigurări medicale de călătorie. 

Unul din asigurători a declarat într-un comunicat de presă încă de la jumătatea lunii Martie: ”Clienții care au deja sau încheie asigurarea de călătorie în străinătate pot beneficia de asistență medicală de urgență și repatriere pentru evenimentele cauzate de diagnosticarea cu COVID-19. Aceste servicii vor fi acoperite, în limita sumei asigurate, în țările fără alertă de călătorie sau incluse în zonele de risc galbene și, în limita a 500 euro, în țările incluse în zonele de risc roșii, conform listei zonelor afectate, publicată de Institutul Național de Sănătate Publică România”.

Recomandarea mea este să vă interesați înainte de plecarea într-o călătorie care sunt soluțiile de asigurare care să acopere cât mai multe riscuri, inclusiv cele provocate de virusul SARS-CoV2 și să acționați în consecință. Asigurările medicale de călătorie sunt foarte ieftine atât raportat la costul unei excursii/vacanțe/City break cât și al sumelor asigurate (de obicei până la 50 000 Euro).

Pentru orice detalii suplimentare despre asigurări călătorie risc Covid, inclusiv ofertă, nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp 0769955776 sau la email adrian.stoica@justasig.ro 

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider