Asigurări private individuale de sănătate

Aflați din film, pe scurt, despre ce înseamnă asigurări individuale de sănătate (click mai jos)

Sistemul public de sănătate de la noi e o glumă amară. Un serviciu gratuit care costă mai mult decât dacă ar fi plătit. Dacă ești sub protecția unei asigurări de sănătate: cu o plată mică, poți avea asigurate în caz de îmbolnăvire spitalizarea sau atât spitalizarea cât și ambulatoriul. În momentul în care ești protejat de o asigurare de sănătate privată, ai parte de servicii la un alt nivel.

Te poți interna și trata în orice spital din România, fără să mai ai grija banilor. Poți face nelimitat seturi de analize sau investigații (inclusiv imagistică avansată CT, RMN). Te poți programa la cabinetele particulare în care medicii de top dau consultații, iar costul să îți fie suportat de asigurare. Poți avea monitorizată sarcina și să îți fie decontată nașterea în orice clinică din România.

Chiar dacă ai un abonament medical de la serviciu are sens să te gândești la o asigurare de spitalizare. Prețul e mai mult decât rezonabil iar beneficiile pot fi mari. Să vă dau un exemplu: pentru o persoană între 35 și 40 de ani, o asigurare de spitalizare cu limită de 90000 lei costă aproximativ 75 lei pe lună.

Pentru orice detalii suplimentare despre asigurări de sănătate individuale, inclusiv ofertă, nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp 0769955776 sau la email adrian.stoica@justasig.ro 

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider