ASIGURĂRI INTERNAȚIONALE, SĂNĂTATE LA SUPERLATIV

Revin la pachetele de sănătate, de data asta la asigurări internaționale de sănătate. Produse PREMIUM, cu sume asigurate mari și acoperire internațională. Sunt acele produse pe care dacă le ai în portofoliul personal, ai parte de investigații, tratamente, spitalizare, operații și recuperare la superlativ. Costul acestor asigurări pleacă de la 750-800 Euro/an*. Aceste asigurări premium pot fi achiziționate individual, pe familie sau pe firmă (Directorii Executivi care achiziționează așa ceva pentru angajații lor – și sunt câțiva în România – au de regulă cele mai performante echipe, cu cei mai buni oameni). Identic cu orice asigurare privată de sănătate, și în cazul celor internaționale e bine să le achiziționezi în momentul în care ești clinic sănătos. Mulți vor să încheie o formă de protecție după ce se îmbolnăvesc, ceea ce evident că este extrem de complicat. 

Beneficiile cu care te bucură o asemenea asigurare sunt multiple. În primul rând sumele mari în limita cărora te poți trata, de până la 3 000 000 (trei milioane) de Euro), fac să poți accesa aproape orice furnizor medical din lumea întreagă. Vei avea acces la tehnică medicală de ultimă generație și la cei mai buni specialiști la nivel mondial. Mai mult, în cazul unor boli grave vei putea accesa cele mai noi tratamente fără a apela la mila publică ori la vânzarea ”asseturilor” pe care le deții. 

În cazul unei asigurări medicale internaționale nu e vorba însă numai de boli grave. E vorba de accesul la cele mai înalte standarde medicale indiferent de afecțiune. Adică de respect pentru corpul tău. Minimizarea riscurilor înseamnă și evitarea infecțiilor nosocomiale, îngrijirea atentă, materiale medicale de calitate, monitorizarea post-operatorie, recuperarea medicală, etc.  Acoperirile sunt complexe. 

SPITALIZARE Se acoperă cazare (inclusiv pentru părinți în cazul copiilor), bloc operator, ATI (anestezie și terapie intensivă), medici specialiști, investigații (inclusiv imagistică avansată), fizio/chiro terapie, afecțiuni cronice, psihiatrie (depinde de pachet), proteze, îngrijire la domiciliu, indemnizație de spitalizare la stat (de la 100 la 150 Euro pe zi)

AMBULATORIU Avem acoperită chirurgia în ambulatoriu,  medici specialiști, medicamente și consumabile, investigații de laborator, fizioterapie, afecțiuni cronice (depinde de pachet), tratament ambulatoriu de urgență

ALTE BENEFICII Se acoperă tratamentul pentru cancer, servicii de transplant, imagistica avansată, maternitate (depinde de pachet), SIDA

ASISTENȚĂ Ambulanța și evacuarea medicală internațională de urgență

PACHETE DE PREVENȚIE depinde de pachet, pot fi decontate verificări de rutină până la 750 Euro și vaccinuri până la 300 Euro/an.

*Ofertele pentru asigurări internaționale de sănătate sunt individuale și diferă în funcție de sex, vârstă, istoric medical și pachete de acoperiri.

Pentru orice detalii suplimentare și oferte nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider