asigurări oncologice

ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE ONCOLOGICE

Aflați din film, pe scurt, despre ce înseamnă în cadrul asigurărilor de sănătate privată, asigurări oncologice (CLICK MAI JOS)

I se spune boala secolului și nu degeaba. Anual în România sunt diagnosticate peste 40000 de cazuri noi. Există asigurări private de sănătate, ACCESIBILE ca preț, care oferă protecție pentru cancer. Acoperirea poate fi în România, în U.E. și Turcia sau world-wide. Ce acoperă o asigurare oncologică:

Consultații, investigații și tratamente, inclusiv a doua opinie medicală. Aici intră (analizele, imagistica avansată, chimioterapia sau radioterapia, etc.)

Spitalizare, inclusiv intervenții chirurgicale și cazare pentru un însoțitor

Ședințe de consiliere psihologică și de nutriție

O asigurare oncologică mai poate acoperi:

Chirurgie plastică reconstructivă Tratamente alternative și terapii complementare Alte cheltuieli conexe diagnosticului.

Zona medicinei oncologice este una costisitoare, atât investigațiile, cât și tratamentele sau perioada de recuperare având un impact financiar considerabil. 

Acoperirea poate fi în România sau chiar și în străinătate. În special pentru spitalizare și intervenții chirurgicale este o opțiune care poate face diferența în mod fundamental. Dacă ai acces la spitale din UE sau Turcia atunci ai parte de spitale dotate cu tehnologie de ultimă oră,  de condiții igienice exemplare, iar medicii sunt în principiu ultra-specializați. 

Dacă aveți antecedente în familie (rude de gradul 1 sau 2 care să avut) sau dacă aveți obiceiuri potențial dăunătoare (dacă fumați de exemplu), este extrem de important să fiți protejați de o astfel de asigurare. Prețul e mic (la 40 de ani costurile încep de la aprox 50 lei pe lună). Prețul e mic, dar acoperirile pot fi literalmente salutare. Asta pentru că o afecțiune oncologică nu înseamnă automat o condamnare. Identificarea din vreme și tratarea corespunzătoare are în ultimii ani o eficiență sporită.

Pentru orice detalii suplimentare despre asigurări oncologice, inclusiv ofertă, nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp 0769955776 sau la email adrian.stoica@justasig.ro 

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider