Asigurări Sector 1

ASIGURĂRI SECTOR 1

Orice nevoie de asigurare ai, cere-mi o OFERTĂ! Te asiguri cu Adrian, intermediar asigurări care acoperă în mod predilect clienții din București și Ilfov. Unul din obiectivele pe care mi le-am propus este să fiu aproape de locuitorii fiecărui sector al capitalei. Aici e vorba de asigurări sector 1.

Sunt mai multe beneficii reale pe care clienții Te asiguri cu Adrian le au: Viteza de reacție. Mi-am propus ca fiecare client al meu să fie tratat cu prioritate maximă. Dacă negocierea implică timpi de așteptare mai mari, clienții vor fi informați. Consiliere individuală. De cele mai multe ori clienții de asigurări nu sunt în centrul atenției brokerilor. Nu primesc consilierea adecvată și de aceea nu întotdeauna iau cele mai bune decizii pentru ei. Mi-am propus să schimb asta pentru clienții mei. Prețuri negociate. Un broker este teoretic cel care apără interesele clienților săi și negociază prețuri și condiții. Eu aplic asta și în practică.

Asigurările din portofoliul Te asiguri cu Adrian acoperă atât zona asigurărilor generale cât și a celor de viață. Este vorba de asigurări:

  • Auto (RCA cât și Casco),
  • Locuințe (atât PAD-ul obligatoriu cât și cea facultativă)
  • Asigurări de sănătate (pot acoperi atât spitalizarea cât și ambulatoriu, intervenții chirurgicale, tratamente, recuperare, pachet sarcină și naștere, etc.)
  • Răspunderi (generale sau profesionale), inclusiv malpraxis, D&O, a câinilor agresivi, etc.
  • Asigurări de călătorie (inclusiv oferte multianuale, cu clauză de sporturi de agrement sau chiar care acoperă sporturile extreme), storno sau de bagaje
  • Asigurări pentru persoane juridice (stocuri, incendiu, echipamente electronice, asigurări pentru angajați, protecție Cyber, Cargo, etc.)
  • Accidente și viață. De la simple asigurări de genul ”Casco uman” până la planuri investiționale de pensie sau rentă studii pentru copii, la Te asiguri cu Adrian găsiți soluțiile optime.

Pentru sfaturi, oferte sau emitere de polițe de asigurări sector 1, mă găsești pe site TeasiguricuAdrian,  pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp 0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

 

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider