Asigurări Sector 2

Asigurări Sector 2

Protecția este importantă așa că îmi poți cere o OFERTĂ pentru orice tip de asigurări (generale sau de viață). Beneficiezi de consiliere personalizată, cele mai bune oferte, viteză de reacție, livrarea gratuită a polițelor de asigurare, reminder la expirare. Asigurări Sector 2, pentru tine și familia ta. Asigurări pentru firma ta sau pentru angajații tăi.

Asigurările din portofoliul Te asiguri cu Adrian acoperă atât zona asigurărilor generale cât și a celor de viață. În linii mari este vorba de:

  • RCA și Casco (asigurări auto),
  • Asigurări locuințe (PAD-ul obligatoriu și asigurarea facultativă)
  • Asigurări private de sănătate (pot acoperi atât spitalizarea cât și ambulatoriu, intervenții chirurgicale, tratamente, recuperare, pachet sarcină și naștere, etc.)
  • Răspunderi civile (generale sau profesionale), inclusiv malpraxis, D&O, a câinilor agresivi, etc.
  • Asigurări de călătorie (inclusiv multianuale, cu clauză de sporturi de agrement sau chiar care acoperă sporturile extreme), storno sau de bagaje
  • Asigurări pentru persoane juridice (stocuri, incendiu, echipamente electronice, asigurări pentru angajați, protecție Cyber, Cargo, etc.)
  • Asigurări de accidente și viață. De la simple asigurări de genul ”Casco uman” până la planuri investiționale de pensie sau rentă studii pentru copii, la Te asiguri cu Adrian găsiți soluțiile optime.

În Sectorul 2 s-au petrecut multe din cele ce m-au format. Bunicii din partea mamei locuiau pe C.A. Rosetti, gimnaziul l-am terminat în Școala 19 de pe Tudor Arghezi, liceul a fost Spiru. Mereu de plimbam din față la TNB până la Dinamo, pe Magheru și Bălcescu, în grădina Icoanei sau Ioanid, la Institutul Francez sau la Biblioteca Americană (casa memorială Dr. Gerota), în cartierul Armenesc sau pe Dorobanți, în piața Cosmonauților (actuala Lahovari).

Pentru sfaturi, oferte sau emitere de polițe de asigurări Sector 2, mă găsești pe site TeasiguricuAdrian,  pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp 0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider