Asigurări Sector 3

ASIGURĂRI SECTOR 3

Îmi poți cere oricând o OFERTĂ pentru orice tip de asigurări (asigurări generale sau de viață). Beneficiezi de consiliere personalizată, cele mai bune oferte, viteză de reacție, livrarea gratuită a polițelor de asigurare, reminder la expirare. Asigurări Sector 3, pentru tine, familia ta, afacerea ta. Protecția este foarte importantă. 

Asigurările din portofoliul Te asiguri cu Adrian acoperă atât zona asigurărilor generale cât și a celor de viață. În linii mari este vorba de:

  • Asigurări auto (RCA și Casco),
  • Asigurări locuințe (atât PAD-ul obligatoriu cât și cea facultativă)
  • Asigurări de sănătate (pot acoperi atât spitalizarea cât și ambulatoriu, intervenții chirurgicale, tratamente, recuperare, pachet sarcină și naștere, etc.)
  • Răspunderi civile (generale sau profesionale), inclusiv malpraxis, D&O, a câinilor agresivi, etc.
  • Asigurări de călătorie (inclusiv multianuale, cu clauză de sporturi de agrement sau chiar care acoperă sporturile extreme), storno sau de bagaje
  • Asigurări pentru persoane juridice (stocuri, incendiu, echipamente electronice, asigurări pentru angajați, protecție Cyber, Cargo, etc.)
  • Asigurări de accidente și viață. De la simple asigurări de genul ”Casco uman” până la planuri investiționale de pensie sau rentă studii pentru copii, la Te asiguri cu Adrian găsiți soluțiile optime.

Pentru mine acoperirea clienților din Sectorul 3 este foarte importantă. M-am născut și am copilărit în zona Pieței Unirii, prima mea școală a fost tot pe acolo. Marele șantier de la Piața Alba Iulia la Magazinul Unirea a fost locul de joacă și de explorare. Îmi sunt dragi străzile, magazinele, Parcul IOR (Cuza cum se cheamă acum), decrepita Cale a Moșilor, Centrul Vechi cu a lui Curte Veche, etc. așa cum numai locurile copilăriei pot fi.  

Pentru sfaturi, oferte sau emitere de polițe de asigurări Sector 3, mă găsești pe site TeasiguricuAdrian,  pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp 0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider