Asigurări Sector 4

Asigurări Sector 4

Te asiguri cu Adrian nu este un broker de asigurări numai în Sector 4. Totuși faptul că sediul este în proximitatea Berceni-ului, este important în primul rând pentru clienții de aici. Viteza de reacție, posibilitatea stabilirii unor întâlniri cu o mult mai mare lejeritate de orar, iată numai două din avantaje. 

Ce mi-am propus pentru clienții pentru care intermediez asigurări în Sector 4. Mai întâi să fac conceptul meu de ”asigurări prietenoase” să le fie familiar. Asigurările în esența lor sunt simple, logice și folositoare. Apoi, e important să existe și în Sud o alternativă profesionistă la abordarea ”ieftin cu orice preț”. Aproape peste tot în Sectorul 4 asistenții în brokeraj sau chiar brokerii au o strategie de comunicare orientată pe preț. Las la o parte că de cele mai multe ori asta este ce s-ar chema reclamă mincinoasă – am văzut chiar pe un afiș înscrisul din străvechime ”RCA ieftin”.  Te asiguri cu Adrian se dorește a fi o alternativă, asigurări orientate spre calitate. Prețuri corecte, negociate, dar pentru produse cu adevărat acoperitoare. Nevoia de protecție este reală și am credința că această abordare poate face diferența în bine.

O asigurare este un instrument de protecție, mai mult decât orice este o protecție financiară. Sănătatea (întotdeauna voi începe cu asigurările de sănătate), autovehiculul (Casco, RCA), locuința, călătoriile, viața, afacerile, toate sunt asigurabile. Nevoia de un sfat corect legat de tipurile de asigurare sau de o clauză este și în Sectorul 4 ca oriunde altundeva. Mai mult, asigurările complexe, de valoare mare, trebuie să fie susținute de o negociere pricepută a unui broker profesionist. Un ultim aspect este cel al asistenței în cazu de daună – mai ales daunele auto cer adesea o implicare suplimentară. 

Pentru sfaturi, oferte sau emitere de polițe mă găsești pe site TeasiguricuAdrian,  pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp 0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

 

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider