Asigurare asistență rutieră

ASIGURAREA DE ASISTENȚĂ RUTIERĂ AUTOTURISME

Mare parte din viața noastră se petrece în mașină. Mersul de zi cu zi la serviciu, călătoriile de afaceri, concediile, escapadele de peste week-end. România este însă țara cu cele mai nesigure drumuri din Europa. Dacă producem un incident care ne imobilizează mașina? În cazul în care nu avem Casco, constatăm adevărata valoare a unei asigurări de asistență rutieră pentru autoturisme. Degajare de pe carosabil, depozitare, tractare, vehicul la schimb, depanare, asistență daună, etc. beneficiile sunt multiple. Protecția financiară a unei astfel de asigurări poate fi semnificativă.

Asigurările de asistență rutieră se adresează atât persoanelor fizice cât și celor juridice. Ele au două componente: 

  • Tractarea. Principalul beneficiu este că în cazul unui accident autovehiculul imobilizat este transportat până la unitatea reparatoare. Există produse și produse de tractare fără limită de evenimente sau de kilometri. Acestea, în cazul produceri riscului asigurat, pun la dispoziție vehicul de înlocuire (mașină la schimb) până la 7 zile.
  • Depanarea. Această cauză se activează în momentul unei defecțiuni (deci nu din accident de circulație). Ce acoperă: pana de cauciuc, defecțiunile tehnice (atât mecanice cât și electrice), problemele de baterie, alimentarea cu combustibil greșit, încuierea cheilor în mașină. Pentru a beneficia de asigurarea de depanare vehiculul trebuie să aibă sub 10 ani. Un astfel de produs diminuează drastic stresul celor mai puțin pricepuți tehnic sau care nu au forța necesară – să urce mașina pe cric (de exemplu). Un simplu telefon și o echipă de intervenție se deplasează pe costul asigurătorului pentru a te ajuta.

Costul asigurărilor de asistență rutieră este unul extrem de bun. De exemplu, de la 49 lei pe an sunt produse fără limită de evenimente și număr de kilometri tractați și cu vehicul de înlocuire inclus.

Pentru orice detalii suplimentare nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider