asistență rutieră

ASISTENȚĂ RUTIERĂ AUTOTURISME

Costul asigurărilor de asistență rutieră este unul extrem de bun. 102 lei pe an / 124 lei pe an / 143 lei pe an, în funcție de tipul de vehicul de înlocuire disponibil (da, are inclusă și până la 7 zile mașină de înlocuire în cazul în care folosim polița de tractare). Acoperire în România, Europa în sens geografic, Turcia și Israel

Dacă producem un incident care ne imobilizează mașina? Dacă avem o pană pe mai multe cauciucuri? Dacă intervine o defecțiune? Sunt doar câteva cazuri în care constatăm adevărata valoare a unei asigurări de asistență rutieră pentru autoturisme. Degajare de pe carosabil, depozitare, tractare, vehicul la schimb, depanare, asistență daună, etc. beneficiile sunt multiple. 

Asigurările de asistență rutieră se adresează atât persoanelor fizice cât și celor juridice. Ele au două componente: 

  • Tractarea. Principalul beneficiu este că în cazul unui accident autovehiculul imobilizat este transportat până la unitatea reparatoare. Există produse și produse de tractare fără limită de evenimente sau de kilometri. Acestea, în cazul produceri riscului asigurat, pun la dispoziție vehicul de înlocuire (mașină la schimb) până la 7 zile.
  • Depanarea (disponibilă doar pentru vehicule de până la 10 ani). Această clauză se activează în momentul unei pene imobilizante sau al unei defecțiuni. Ce acoperă: pana de combustibil (NB! inclusiv pentru vehiculele electrice) pana de cauciuc, defecțiunile tehnice (atât mecanice cât și electrice), problemele de baterie, alimentarea cu combustibil greșit, încuierea cheilor în mașină. Pentru a beneficia de asigurarea de depanare vehiculul trebuie să aibă sub 10 ani. Un astfel de produs diminuează drastic stresul celor mai puțin pricepuți tehnic sau care nu au forța necesară – să urce mașina pe cric (de exemplu). Un simplu telefon și o echipă de intervenție se deplasează pe costul asigurătorului pentru a te ajuta.

Pentru orice detalii suplimentare nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider