Asistență rutieră internațională

ASISTENȚA RUTIERĂ INTERNAȚIONALĂ

Asistența rutieră internațională. De foarte multe ori plecăm cu mașina – personală sau de firmă – în excursiile și concediile noastre din Europa și Turcia. O poliță de asistență rutieră internațională activă ne asigură, la costuri foarte mici, liniștea legată de cheltuielile conexe unor incidente rutiere. Cele mai mari sunt cele de tractare a vehiculului avariat. Dar acestea nu sunt singurele posibile costuri pe care putem să le avem. Uneori chiar dacă vehiculul e protejat de un Casco, tot nu e suficient (1).

59 lei pentru 2 săptămâni sau 339 lei anual este costul pentru produsul celor de la A24 (2). Acoperirea este pentru autoturismele înmatriculate în România de până la 7 locuri și masa mai mică sau egală cu 3,5 tone. Teritorialitatea este Europa și Turcia (3).

SERVICII ASIGURATE 

a. Depanare și diagnoza la locul evenimentului. Este acoperită oriunde pe teritoriul acoperit de poliță. Polița acoperă deplasarea echipei de intervenție și manopera lucrărilor efectuate.

b. Tractare. Dacă vehiculul nu poare fi reparat pe loc, el va fi tractat până la cea mai apropiată unitate reparatoare agreată.

c. Transport persoane și bagaje Se asigură transportul pasagerilor în caz de accident până la unitatea reparatoare (4)

d. Asistență în caz de accident

e. Asistență tehnică telefonică

EVENIMENTE ASIGURATE (obiectul poliței A24)

 Se asigură un număr nelimitat de evenimente în perioada acoperită de poliță. Sunt acoperite: defecțiunile tehnice, defecțiuni roată (inclusiv pană de cauciuc, înțepenire prezoane, lipsă cric dau cheie, etc.), alimentare eronată cu combustibil sau lipsă de carburant, defecțiuni electrice minore, accidente, acces habitaclu (s-au văzut cazuri de chei încuiate în vehicul), vandalism care duce la imobilizarea auto, alte defecțiuni (stricare ștergătoare, semnalizare, etc).

Pentru orice detalii suplimentare despre asistența rutieră internațională nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp sau pe email adrian@teasiguricuAdrian.ro

(1) Este recomandabil, dacă aveți Casco, să citiți în condițiile poliței ce anume acoperă exact – teritorialitate, limită de kilometrii sau de sumă decontată. De obicei polițele Casco nu acoperă depanările.

(2) Preț în Ianuarie 2023. Aceste produse sunt în portofoliul Euroins, dar ele sunt de fapt produse A24 – inclusiv numerele de telefon pentru avizarea unei daune sunt  A24.

(3) Mai precis țările sunt: Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Kosovo, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria, Vatican

(4) În sub-limită de 50 Euro

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider