Beneficii angajați

Beneficii angajați – asigurările

Faptul că societatea românească a evoluat este un dat aproape incontestabil. Există o ameliorare la nivelul mentalității, al conștientizării drepturilor, al deschiderii societății și nu în ultimul rând al nivelului de trai. Preocuparea pentru beneficii angajați este deja una normală. Ceea ce în urmă cu câțiva ani putea fi perceput ca ceva extravagant, acum este un lucru firesc. 

Managerii cu adevărat performanți înțeleg că rezultatul lor nu poate fi despărțit de interesul oamenilor ce formează echipele. Una din zonele tari este dată de asigurările pe care o companie le poate avea în politica proprie de beneficii angajați. Angajatul este protejat, iar angajatorul are cheltuieli deductibile cu primele de asigurare plătite de angajator (până în 400 Euro/an). 

ASIGURĂRILE DE SĂNĂTATE DE GRUP

Asigurările de sănătate de grup sunt un extraordinar avantaj competitiv pe piața muncii. Angajații sunt mai productivi pentru că o echipă sănătoasă este o echipă performantă. Apoi avem un instrument de recrutare și de retenție a angajaților cheie şi de fidelizare a echipei. Mai mult, asigurarea de sănătate de grup poate fi extinsă și către membrii familiei angajaților.

Pentru mulți cărora firma unde lucrează le-a luat astfel de pachete s-a produs un salt calitativ în ceea ce privește serviciile medicale de care au beneficiat. Vorbesc de accesul gratuit în sistemele private la consultații, analize, investigații, imagistică sau intervenții de micro-chirurgie sau, după caz, de internare (spitalizare).

ASIGURĂRILE DE ACCIDENT DE GRUP

Acest tip de asigurări este potrivit în două cazuri. Primul este acela în care angajații lucrează fiind expuși la riscul unor accidente de muncă (muncitori în construcții, șoferi profesioniști, vânzători itineranți, etc.). Al doilea caz este cel al firmelor cu angajați extrem de tineri (IT-iști de exemplu) care nu au un risc de accident de muncă, dar sunt sub riscul unor accidente în afara locului de muncă (bicicletă, role, trotinetă, etc.).

ASIGURĂRILE DE VIAȚĂ DE GRUP

În momentele cu adevărat tragice din existența unei firme, acest tip de asigurare poate face diferența. Cred că mare majoritate a celor care au lucrat au avut colegi care au decedat (din accident, cancer, atac cerebral, etc.). În acele momente lumea strânge bani de ajutorare, firma are și ea o contribuție. O asigurare de viață de grup ar veni cu compensații financiare pentru depășirea unor momente dificile.

PENSIILE PRIVATE PILON 3

Pilonul 3 este un beneficiu de care angajatul se va bucura în anii de pensie. Din ce în ce mai mulți dintre noi ne punem problema în ce măsură Statul singur va putea să ne asigure un trai decent. Cel mai probabil e că nu va putea. Pilonul 3 este o acumulare destinată creșterii resurselor financiare disponibile la vârsta pensionării. Pentru angajator, identic cu asigurările pentru angajați, este o cheltuială deductibilă în cuantum de 400 Euro / an.

Pentru orice detalii suplimentare nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider