Casco camioane

CASCO INTERNAȚIONAL PENTRU CAMIOANE / CAPETE TRACTOR / SEMIREMORCI

CASCO CAMIOANE / CAPETE TRACTOR / SEMIREMORCI. Mulți transportatori internaționali cunosc foarte bine limitările pe care le au produsele Casco din România pentru camioane. Limite de recuperare și tractare foarte mici, reparații decontate la tarifele din România, proceduri complicate de intrare în asigurare sau de constatare în caz de daună. Din fericire există mai nou disponibile produse internaționale care acoperă tocmai aceste arierate ale produselor autohtone.

BENEFICIILE PRODUSULUI INTERNAȚIONAL CASCO 

  1.  Reparații în țara producerii accidentului, la tarifele din respectiva țară. Asta este un avantaj extraordinar, astfel câștigându-se timp și deci bani. 
  2.  Auto-constatare pentru daune mai mici de 3000 Euro (limita se poate duce, conform practicilor, până la daunele de 5000 Euro). La daunele mari se va deplasa un inspector constatator la locul unde este vehiculul avariat. Aici avem, iarăși un avantaj extraordinar pentru că camionul/capul tractor/semiremorca nu mai trebuie să ajungă în România.
  3.  Se acoperă costuri aferente recuperări și transportului de până la 25 000 EUR per daună astfel: 10 000 Euro recuperare, 10 000 Euro transport și 5 000 Euro decontarea unui vehicul similar de înlocuire.
  4.  Riscuri acoperite: Incendiu sau explozie. Furt prin efracție, furt, folosirea neautorizată de către persoane din afara companiei precum și jaf. Impactul direct al furtunii, grindinei, fulgerului, căderilor de stânci sau de pietre, alunecărilor de teren, avalanșelor sau presiunii zăpezii precum și al inundațiilor asupra vehiculului (se consideră furtună o mișcare meteorologică a aerului, cu o viteză mai mare de 60km/h). Pagube produse prin coliziunea unor obiecte cu vehiculul, ca urmare a unor fenomene naturale. Acțiuni abuzive sau rău-intenționate ale unor persoane terțe. Deteriorări ale geamurilor vehiculului (parbriz, lateral și geamuri spate), indiferent de cauza care a dus la producerea prejudiciului. Scurt-circuit la cabluri. Accident, respectiv un eveniment extern și neprevăzut ce acționează direct cu o forță mecanică. Deteriorări bruște și neprevăzute ale frânelor, sistemului de operare sau alte distrugeri.
  5.  Acoperirea teritorială – Europa și Turcia

Pentru orice detalii suplimentare despre Casco Camioane Capete tractor semiremorci nu ezitați să mă contactați pe Messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp, sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider