Casco econom

CASCO ECONOM – UN LOW COST EXCELENT

Casco Econom. Piața asigurărilor are nevoie de produse Casco low cost, care să protejeze, la prețuri corecte, vehiculele mai vechi. Cei de la Omniasig au făcut un astfel de produs. Important! Produsul Casco Econom acoperă autoturismele atât ale persoanelor fizice cât și ale persoanelor juridice. Eu gândesc că este o protecție excelentă în foarte multe situații – țineți cont că în România dauna medie decontată pe Casco este de 5 000 lei. 

Condițiile acestui produs sunt simple, ceea ce este un avantaj. Sunt acoperite vehicule înmatriculate în România cu vechime între 6 și 20 de ani (cu clase RCA bonus-malus între M4 și B8), iar dacă asiguratul este o persoană fizică, acesta trebuie să aibă vârsta mai mare de 30 de ani. Riscurile acoperite sunt:

1. Coliziunile în trafic cu alte vehicule (acoperă dacă vinovat este Asiguratul sau dacă vinovat este un terț neasigurat RCA)

2. Daunele provocate de fenomene atmosferice (grindină, furtuni, etc.)

3. Pentru vehicule cu o vechime mai mică de 10 ani se asigură și asistența rutieră (atât tractare în sumă de 250 Euro cât și depanare avarii electrice sau mecanice în sumă de 500 Euro).

Produsul Casco Econom este foarte simplu, existând 3 sume asigurate: 7500 lei, 15 000 lei și 30 000 lei. Asigurarea se poate încheia pe 12 sau pe 6 luni. În tabelul de mai jos găsiți prețurile:

Suma asigurată (lei)Prima de asigurare în funcție de suma asigurată și perioada de asigurare (lei) (1)
12 luni6 luni
7 500 lei500 lei300 lei
15 000 lei700 lei 420 lei
30 000 lei1.000 lei 600 lei

Din principalele excluderi menționăm: accidentele produse de șoferi cu vârsta sub 30 de ani, avariile produse de autori necunoscuți, evenimentele produse în afara drumurilor publice, furtul, firmele de taxi, de pază și protecție, etc. 

(1) Tarifele din tabel sunt pentru vehiculele cu clasa RCA bonus-malus B0-B8. Pentru cele cu clase M4-M1, se aplică un tarif majorat cu 50%.

Pentru orice detalii suplimentare despre Casco Econom, nu ezitați să mă contactați pe Messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp sau la email adrian.stoica@justasig.ro 

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider