Casco mașini electrice

CASCO MAȘINI ELECTRICE

Casco mașini electrice. Odată cu epoca electrică a mobilității avem câteva particularități aparte ale acestor vehicule. Comparativ cu modelele termice, cele electrice sunt sensibil mai scumpe. Dacă luăm în calcul că facilitățile de tip Eco-bonus se estompează și tind să dispară, acest gap de preț este unul semnificativ.

Autovehiculele electrice sunt sensibile în caz de daună. Asta înseamnă că daune vizual mici sunt foarte costisitoare. Nu de puține ori dintr-o simplă coliziune făcută la viteze mici, rezultă direct o epavă. Mai mult, în cazul în care acumulatorul are o problemă și ia foc, incendiul rezultat este extrem de dificil de stins. Dauna este totală.

Multe din acest potențial de risc  poate fi ținut sub control de o asigurare Casco, un ”Casco electric”. Sunt mai multe produse care se adresează acestor vehicule, atât pentru cele de masă (Dacia Spring, Peugeot, VW, etc.) cât și celor premium (Tesla, BMW, Volvo, Porsche, etc.). Pe scurt, câteva cuvinte despre riscurile care pot fi asigurate. Se acoperă daunele provocate de :

–  Accidente în trafic. Ciocniri, loviri, izbiri, răsturnări, căderi de corpuri, etc.

–  Incendiu și explozie. Repet, aici este un potențial foarte mare de daună totală pentru vehiculele electrice.

–  Fenomene atmosferice, daune provocate direct și indirect. Furtuni, trăznet, grindină, vijelie, tornadă, alunecări de teren, greutatea stratului de zăpadă sau gheață, etc. 

–  Furt total și parțial, vandalism, 

–  Asistența rutieră. Pentru mașinile electrice este recomandată achiziția unei asistențe rutiere premium, care să acopere și riscul de pană de combustibil. Acest tip de asistență este disponibilă ca o clauză Casco la unii asigurători sau poate fi achiziționată separat.  O

O ultimă precizare: ca toate produsele Casco și pentru vehiculele electrice acesta poate fi achitat de asigurat și în rate. 

Pentru orice detalii suplimentare despre CASCO MAȘINI ELECTRICE nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp 0769955776  sau la email adrian.stoica@justasig.ro

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider