cea mai mare asigurare de viață

ȘTIAȚI CĂ? CEA MAI MARE ASIGURARE DE VIAȚĂ

Se spune că cea mai mare asigurare de viață din istorie a fost făcută de Steven Spielberg – 1.2 MILIARDE U$D. Regizorul hollywoodian nu este numai un artist remarcabil care a influențat esențial mai multe generații de spectatori (1), ci și un om de afaceri de succes. Averea personală îi era estimată, la începutul anului 2020, de revista Forbs, la 3.7 Miliarde USD. Spilberg este co-fondator al Dreamworks, consultant pentru parcurile tematice Universal Studios, etc. 

(1) Spilberg a regizat atât blockbustere (Fălci, Întâlnire de Gradul 3, ET, seria Indiana Jones, Jurasic Park, etc.), cât și filme istorice (Lista lui Schindler, Salvați soldatul Ryan, Munich, etc.)  sau producții sensibile (Color Purple, Terminalul, etc.). Pentru 2021 pregătește lansarea re-make-ului musicalului compus de Leonard Bernstein, ”West Side Story”

Pentru orice detalii suplimentare despre asigurări de viață , nu numai despre cea mai mare asigurare de viață, nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider