consult medical la distanță

SIGNAL IDUNA asigură consultanţă medicală la distanţă

În contextul actualei pandemii de COVID-19 cei de la Signal Iduna (1) (asigurătorul care a lansat produsul anului 2019 în asigurările de sănătate din România) a luat o decizie care vine în întâmpinarea nevoilor clienților. Asigurarea unui serviciu de consult medical la distanță. 

Începând din 06 Aprilie 2020, „ca totul sa decurgă mai ușor pentru clienții SIGNAL IDUNA, vom include în asigurările noastre de sănătate un serviciu de consultanță medicală la distanță!”, a declarat CEO-ul companiei, dl Tiberiu Maier. Decizia luată rezolvă o mare parte din dificultățile de ordin medical apărute odată cu restricțiile impuse de autorități. 

Serviciul de consultanță medicală la distanță pune la dispoziția asiguraților numeroase specialități – medicină generală, medicină internă, pneumologie, ORL, cardiologie, dermatovenerlogie, endocrinologie, gastroenterlogie, ginecologie, neurologie, pediatrie etc. și este oferit printr-un parteneriat realizat împreună cu MedLife (cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România).

Asigurații pot accesa serviciul telefonic și online foarte ușor din confortul casei lor, simplu și rapid. Aceștia se vor programa în Call Center iar ședința de consult va avea o durată medie de 20 minute. Ședința va consta într-o discuție cu medicul specialist, pentru evaluarea stării de sănătate a asiguratului și recomandări pentru investigații suplimentare, dacă este necesar.

Acest serviciu de consult medical la distanță este gratuit și oferit implicit tuturor asiguraților Signal Iduna. Avizarea daunelor se va face normal, prin call-center-ul asigurătorului sau prin intermediul aplicației mobile Signal Care Assistant.

(1) Grupul SIGNAL IDUNA este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania, format în 1999 prin fuziunea între SIGNAL Versicherungen, Dortmund și IDUNA NOVA Group, Hamburg. În prezent, SIGNAL IDUNA este prezentă în Germania, Polonia, Ungaria, Elvetia și România. În ROMÂNIA, operațiunile Grupului SIGNAL IDUNA au început în iunie 2008, având ca principală direcție asigurările private de sănătate, oferind totodată produse competitive și pe liniile de asigurări de viață și asigurări de accident.

Pentru orice detalii suplimentare despre o asigurările de sănătate SIGNAL IDUNA nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider