De fapt titlul e corect, 100%. Tu nu ai nevoie de asigurare de viață. Dacă se întâmplă evenimentul asigurat, beneficiar al indemnizației nu ești tu, ci cei care rămân și sunt desemnați pe poliță. Dar cum rămân, care va fi standardul lor de viață, asta e o întrebare care ar trebui să te preocupe. Pe tine. M-am gândit la câteva cazuri unde e cu adevărat nevoie de o asigurare de viață. Citește și apoi îmi poți cere o OFERTĂ.
- Ai copii care depind de tine. De la nașterea unui copil și până devine un adult pe picioarele lui, nevoile financiare sunt uriașe. Haine, cărți, meditații, excursii, activități extra-curiculare, etc. toate costă (și nu puțin). Dacă ți se întâmplă ceva, cum se va descurca copilul/copiii tău/tăi? În cazul aparte în care ești părinte singur, nevoia de asigurare de viață crește exponențial. Îți trebuie asigurare de viață!
- Ai părinți/bunici care depind de tine. Iar pe măsură ce timpul trece, gradul lor de dependență financiară va fi din ce în ce mai mare. Medicamente, terapii, ajutor permanent, îngrijiri paleative, etc., costuri din ce în ce mai mari. Și dacă tu pățești ceva, pentru ei va fi de două ori dramatic. Îți trebuie asigurare de viață!
- Ai datorii. Mai nou există obligativitate pentru credite (cel puțin cele imobiliare) să fie încheiate la pachet și cu o asigurare de viață. Dar datorii poți face într-o multitudine de alte feluri. Credite ipotecare (dacă pățești ceva, ai tăi vor rămâne fără casă). Apoi împrumuturi de tot felul. Apoi credite investiționale (dacă tu dispari buna gestionarea a asset-urilor luate pe datorie e pusă în primejdie). Îți trebuie asigurare de viață!
- Ai o meserie riscantă. Ești șofer (nu numai în înțelesul clasic de șofer de camion, autobuz, taxi, curierat, agent de vânzări, etc – în România mortalitatea pe șosele este extrem de ridicată). Lucrezi în construcții? Îți trebuie asigurare de viață!
- Ai hobby-uri riscante. Ești montaniard, dependent de aerul curat al înălțimilor? (dacă faci alpinism riscul e și mai mare). Pantani sau Merckx Canibalul sunt idolii tăi și îți place să te dai cu bicicleta pe șosele? Faci scufundări, parasailing, rafting, kiiting, etc? Îți trebuie asigurare de viață! (aici e de verificat cu atenție condițiile pe care contractul de asigurare de viață le are, pentru că anumite sporturi extreme sunt excluderi în anumite contracte de asigurare.)
Pentru orice detalii suplimentare nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp 0769955776 sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro
Error: Contact form not found.