Obiective 2021

Despre 2020 și obiectivele anului 2021

Obiective 2021. Vă voi vorbi pe scurt despre obiectivele mele, nicidecum despre rezoluții. Rezoluțiile, mai ales cele făcute sub influența efuziunii de la trecerea dintre ani, au strania particularitate că nu sunt menținute mai mult de 2-3 zile. Obiectivele – știu că știți asta, nu vreau să vă plictisesc, doar menționez în treacăt – sunt scopuri precis definite, circumscrise unui timp de realizare. În cazul obiectivelor avem o semantică a concreteții, a planificării și a cuantificării. De asta avem ”management prin obiective” și nu unul ”prin rezoluții”.

2020 (două-zeci-două-zeci) a fost un an neașteptat de bun. Pe tot parcursul lui portofoliul de clienți a crescut – chiar și în cele două luni păcătoase de lockdown – iar rezultatul financiar a fost eminamente pozitiv, @teasiguricuAdrian a devenit un topos aparte, recognoscibil, portofoliul de produse subscrise s-a extins – dincolo de Casco și asigurări de locuințe, a fost un an al vânzărilor de asigurări private de sănătate, al răspunderilor (inclusiv al răspunderilor IT), al asigurărilor de stocuri de marfă (inclusiv auto), al primelor camioane asigurate, al produselor de sănătate pentru animale de companie și multe altele. 2020 este totodată anul în care echipa s-a extins, în care am făcut canalul de Youtube și contul de Instagram și au venit primele rezultate. Ca la premiile Oscar, le mulțumesc aici tuturor celor care au făcut asta să fie posibil (clienți, colegi, parteneri, asigurători, familie).

De-acum, 2021 se deschide în față, cu multiple oportunități. Înclin să cred că toată criza CoVid a adus cu sine o maturizare a consumatorilor și o mai corectă percepție a relației cu riscul, cu primejdia. În plus sunt anumite zone care cu imperiozitate apar ca necesar să fie protejate: sănătatea, zona Cyber, viața. Dincolo de toate, cheia succesului e cam ca secretul lui Polichinelle: muncă și seriozitate. 

Scriu aici, e dacă vreți o asumare publică, patru obiective 2021, obiective specifice (pe cele speciale nu le fac publice):

  • Dublarea cifrei de afaceri – față de 2020 
  • Creșterea cu 75% a portofoliului de clienți – raportat la 2020 
  • Angajarea unui prim vânzător de asigurări
  • Câștigarea a cel puțin 12 noi conturi corporate 

Pentru orice detalii suplimentare despre ASIGURĂRI nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider