ȘTIAȚI CĂ? – PRIMA ASIGURARE DE ACCIDENT

#Știațică prima asigurare de accident a fost scoasă pe piață în UK de către Railway Passengers Assurance Company din UK? Anul era unul revoluționar, 1848.

Compania a venit cu o idee inovatoare la momentul respectiv și anume să acopere daunele din accidentele produse pe calea ferată, accidente care nu erau fatale. Apare astfel ideea de compensare a rănirilor din accidente. Prima daună s-a despăgubit de către o asigurare de accident un an mai târziu, în 1849, într-un accident feroviar produs în UK între localitățile Penrith și Preston.

Pe parcursul secolului 19 asigurările de accident au căpătat din ce în ce mai multă notorietate. Produsul a fost receptat rapid ca fiind foarte bun în tot spațiul Imperiului Britanic și în SUA. În ultima parte a secolului a fost preluat și de către firmele de asigurări din Europa. Acum este un produs de protecție comun, pe care aproape toți asigurătorii îl au în portofoliu. 

Pentru orice detalii suplimentare nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider