un an de antreprenoriat

PRIMUL MEU AN DE ANTREPRENORIAT ÎN ASIGURĂRI

Am conștientizat că am făcut un an de antreprenoriat în asigurări când am primit felicitări pe Linked-In, la aniversare. Am deja un business care se încheagă. Și pentru asta sunt infinit recunoscător tuturor celor care m-au ajutat direct sau indirect: cei care mi-au fost clienți de la bun început, dar și cei care au devenit clienții @tesiguricuAdrian pe parcurs; cei care m-au sfătuit și care mi-au dat feed-back-uri, care m-au ajutat să mă poziționez; cei care m-au sprijinit moral, fie și cu like-uri constante pe diversele rețele sociale pe care am fost prezent; cei care au vorbit frumos despre munca pe care am depus-o și despre cum înțeleg eu să fac afaceri; partenerilor care au avut îngăduința și răbdarea să mă învețe și să mă corecteze atunci când era cazul; foștilor colegi cu care m-am sfătuit deseori, astfel încât să găsesc cele mai bune soluții pentru clienții mei; nu în ultimul rând familiei și prietenilor care au crezut laolaltă cu mine în acest proiect. 

De la bun început mi-am stabilit ca misiune să construiesc o antrepriză comercială orientată pe nevoile clienților. Este importantă rapiditatea, corectitudinea negocierii, consilierea și găsirea celor mai bune soluții. Eu sunt un client dificil de asta vreau să îmi tratez clienții așa cum mi-ar plăcea mie însumi să fiu tratat. De aici a apărut și pricipalul slogan/haștag #asiguratErelaxat. Asta mi-am propus, să am clienți pentru care apariția unor evenimente neașteptate mai puțin plăcute să nu însemne destabilizări financiare grave. Broker-ul de asigurări 

Al doilea an va fi cel în care asum o primă dezvoltare. Va fi anul în care mi-am propus să măresc echipa astfel încât să mă pot concentra pe dezvoltare companiei. Focalizarea principală va fi pe mărirea portofoliului de clienți persoane juridice și pe vânzarea produselor de asigurare de sănătate. Voi fi alături de voi prin toate canalele (direct Facebook, LinkedIn, Youtube, Instagram, etc.) și sper să vă fac să apreciați farmecul discret al asigurărilor. 

Un an de antreprenoriat. Moțul a fost tăiat și este un sentiment excelent pe care îl am (și pe care vreau să îl împărtășesc cu voi prin aceste rânduri). Abia aștept să scriu la următoarea aniversare. 

Pentru orice detalii suplimentare despre asigurări, nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp 0769955776 sau la email adrian.stoica@justasig.ro 

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider