Protect Allianz

Pachetele Protect

Este bine să fii pregătit pentru cele mai rele scenarii de viață. Pe piață există, printre alte produse de asigurare de viață (despre care putem discuta oricând) pachetele ”Protect” de la Allianz. Un soi de ”Casco uman” care asigură o umbrelă financiară ție sau celor dragi ție în cazul unor evenimente nedorite. 

Costul este de la numai 190 lei pe an (mai puțin de 16 lei pe lună). Tu beneficiezi de anumite sume de bani în cazul intervențiilor chirurgicale, a invalidității permanente și a zilelor de spitalizare (toate cauzate de un accident), iar familia ta primește o indemnizație în cazul în care survine decesul tău (din orice cauză). 

Un alt aspect care poate fi extrem de important este că la această asigurare simplă și deloc costisitoare îți poți atașa o clauză de protecție internațională de boli grave, clauza Best Doctors. Cu un cost de numai 1256 lei pe an această clauză permite Asiguratului ca, după diagnosticarea unei afecțiuni medicale grave în România, să beneficieze de o confirmare a diagnosticului din partea un ui medic expert din străinătate o a doua opinie medicală și tratament optim pentru afecțiunea diagnosticată, în afara României.

Best Doctors acoperă în limită de până la un milion de Euro pe an contractual (1) următoarele:

  • Afecțiuni oncologice (inclusiv cancer incipient şi stări pre canceroase)
  • Intervenție chirurgicală de bypass coronarian
  • Intervenție chirurgicală de înlocuire sau reparare a valvelor cardiace
  • Neurochirurgie: chirurgie intra craniană şi chirurgie specifică măduvei spinării
  • Transplant de organe de la donator viu
  • Transplant de măduvă osoasă

(1) Sumele asigurate pentru clauza de Best Doctors sunt: 1 000 000 an contractual, 2 000 000 € toată durata contractului, 100 zi indemnizație de spitalizare pentru maximum 60 zile/eveniment, 50 000 € cheltuieli pentru medicație la finalizarea tratamentului în străinătate

Pentru orice detalii suplimentare despre asigurarea Protect Allianz – cu sau fără clauza Best Doctors – nu ezitați să mă contactați pe Messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp sau la email adrian.stoica@justasig.ro 

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider