Ramburs Orice

RAMBURS@ORICE – STORNO PENTRU ORICE

Ramburs Orice: Protecția ta financiară pentru: Experiențe, Evenimente și Călătorii

RAMBURS@ORICE este un produs excepțional care îți protejează financiar planurile pe care ți le faci. Până recent puteau fi protejate cu asigurări storno numai călătoriile. Dar de multe ori proiectele noaste implică mult mai multe decât asta. Experiențe (Bilete Spa&Beauty, Hobby, Food&Drink) Evenimente (Bilete concerte și festivaluri, bilete teatru, cursuri, conferințe) Călătorii (Bilete avion, City Break, Tabere Delegații, Sejururi). Ramburs@Orice de la Eurolife, primul produs de asigurare din România gândit să îți protejeze investiția în vacanțe, evenimente culturale sau educaționale. Acoperirea este doar pentru România.
Cum Funcționează Ramburs@Orice?
Produsul Ramburs@Orice este simplu și intuitiv. Dacă intenționezi să achiziționezi bilete pentru Experiențe, Evenimente sau Călătorii Ramburs@Orice îți oferă confortul că investiția ta este acoperită în caz de neprevăzut. Procesul este extrem de simplu, îmi ceri ofertă și apoi sunt câțiva pași pentru a-ți asigura banii cheltuiți.
Ce evenimente sunt asigurate de Ramburs@Orice?
Cu Ramburs@Orice, ai siguranța că, în cazul unui eveniment neprevăzut, îți primești banii înapoi pentru planurile la care nu mai poți ajunge. 

Evenimente medicale: o boală sau un accident survenite pe perioada asigurării, înainte de data de începere a evenimentului asigurat. Trebuie să implice fie spitalizarea pe o perioadă care să includă data/perioada evenimentului, fie încetarea oricărei activități profesionale sau repaosul la domiciliu pe o perioadă care să includă și data/perioada evenimentului, fie o investigație sau un tratament programate în data/perioada desfășurării evenimentului. Sunt incluse și bolile legate de starea de graviditate.

Evenimente familiale: Decesul asiguratului sau a rudelor apropiate, survenit pe durata asigurării. Nașterea unui copil sau nepot, cu maximum 7 zile înainte de data evenimentului asigurat.

Evenimente materiale: Daunele materiale grave, survenite cu maximum 48 de ore înaintea datei de început a evenimentului asigurat, urmare a: incendiu, spargeri (jaf), vandalism, inundații, etc. Daunele trebuie să afecteze locuința principală sau secundară a asiguratului și să necesite prezența lui.

Alte evenimente: Furtul documentelor fizice de participare, ca urmare a unei agresiuni sau prin efracție la domiciliu sau mașina asiguratului. Greva transportului în comun la dara evenimentului, în măsura în care nu există niciun alt mijloc de transport în comun. Implicarea într-un accident sau apariția unei defecțiuni imobilizante pe durata deplasării asiguratului către eveniment. Întârzierea cu mai mult de 3 ore sau anularea zborului cu care asiguratul s-ar deplasa pentru a ajunge la locația evenimentului.
Concluzie
Ramburs@Orice de la Eurolife reprezintă o soluție inovativă și necesară în peisajul asigurărilor din România. Oferind protecție financiară împotriva imprevizibilului, cu Ramburs@Orice, poți planifica viitorul cu încredere!

Pentru orice detalii suplimentare despre Asigurare Ramburs Orice, nu ezitați să mă contactați pe Messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp sau la email adrian.stoica@justasig.ro 

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider