Risc de accident

STUDIU IRES: RISCUL DE ACCIDENT RUTIER E CONȘTIENTIZAT DE APROAPE 50% DIN ȘOFERI

Risc de accident. În România riscul la care ne supunem circulând pe șosele e ridicat. Acesta e un fapt resimțit și la nivel empiric de șoferi. Un recent studiu IRES arată că procentul celor din România care conștientizează pericolele este în creștere. În 2019 43% dintre șoferii români se considerau în pericol, procentul ajungând în 2020 la 49%. Este clar că infrastructura precară, aplicarea inegală a legii, subdimensionarea echipajelor de poliție, toate conduc la asta. La accidente grave (soldate cu victime umane) suntem campioni europeni (în 2019 au fost în România 1864 de decese pe șosele)

La nivelul protecției date de asigurări e limpede că vorbim de două posibile:

  1.  Pentru noi și familia noastă: asigurări private de sănătate sau măcar unele de accident (cele de accident sunt relativ ieftine – pleacă de la 50-60 lei pe an). 
  2.  Pentru mașina noastră: Avem produse de CASCO pentru majoritatea tipurilor de vehicule (autoturisme, motociclete, camioane, etc.). Accidentele sunt principala cauză de daunalitate, care au cea mai mare pondere în despăgubirile plătite de asigurători.  

În ambele cazuri, plătind costuri relativ mici vom fi protejați în cazul accidentelor de cheltuieli mari. Din păcate atât sănătatea cât și reparațiile auto costă mult. În caz de daună pentru ambele suntem dispuși să facem eforturi mari pentru remediere.

Pentru orice detalii suplimentare legate de risc de accident și de protecție nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider