servicii medicale

DORIȚI SERVICII MEDICALE MAI BUNE? E FOARTE SIMPLU!

”2 din 3 români ar plăti mai mult pentru acces la servicii medicale mai bune” este concluzia unui recent studiu UNSAR – IRES. Peste 70% dintre respondenți ar aloca sume suplimentare pentru a beneficia de servicii de recuperare medicală, intervenții chirurgicale, spitalizare sau analize de laborator, iar între 56% – 65% pentru ambulatoriu de specialitate, servicii de medicină primară, imagistică medicală sau îngrijire la domiciliu. Este foarte ciudată această prezență a condițional-optativului și asta deoarece românii deja POT PLĂTI pentru servicii medicale mai bune. Pe piața noastră sunt prezente o serie de produse de sănătate, asigurări în primul rând, accesibile ca preț și care funcționează extrem de bine. 

Găsim asigurări care acoperă spitalizarea în orice unitate privată (dacă ai nenorocul să fii internat la stat aceste asigurări îți plătesc o indemnizație zilnică de spitalizare), asigurări care acoperă ambulatoriul (tot ce nu e spitalizare: consultații, analize, investigații, imagistică, imagistică avansată, microchirurgie, etc.), asigurări cu pachete de prevenție, care acoperă sarcina și nașterea, asigurări dedicate bolilor grave, oncologice și nu numai. Mai mult, pentru cei care dispun de bugete mai mari, există asigurări de sănătate cu acoperire internațională: te poți opera/trata/recupera în afara țării și asta nu numai pentru bolile grave.

Legat de preț, aici avem câteva aspecte demne de luat în seamă. În primul rând aceste produse se adresează aproape tuturor bugetelor. De la produsele oncologice – care deși au sumele asigurate cele mai mari, sunt cele mai ieftine – care încep de la câțiva zeci de lei pe lună, trecând prin produsele de spitalizare care pot fi 120 – 150 lei pe lună și încheind cu produsele de tip 360 (și spitalizare și ambulatoriu) care încep de la 180 lei pe lună. Este echivalentul unei mese în oraș – la un fast-food pentru asigurarea oncologică, la un restaurant de cartier pentru cea de spitalizare și la un prânz la Viscri pentru cea completă. Încă un gând: dacă faceți calculul cât plătiți pentru asigurarea de stat (10% din venitul dvs brut!), în realitate un tichet pentru umilință, veți constata că costul asigurării private de sănătate este chiar foarte mic.

Pentru orice detalii suplimentare despre asigurări de sănătate și servicii medicale, nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp sau la email adrian.stoica@justasig.ro 

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider