Asigurare sporturi extreme

SPORTURI EXTREME – ASIGURAREA MEDICALĂ DE CĂLĂTORIE

Mulți dinte noi nu mai pleacă în străinătate în simple excursii de tip city break sau concedii de trândăveală. Aventura, adrenalina, senzațiile tari, sunt din ce în ce mai căutate. Zbor cu balonul în Anatolia, downhill MTB în munții Italiei, scufundări în Mediterana, o ascensiune pe Mont Blanc, snowboard în afara pârtiilor, etc. Important este că pentru călătoriile în Europa (1) există asigurare sporturi extreme. Îmi puteți cere o OFERTĂ.

Trec în revistă ce sporturi asigură din punct de vedere medical această asigurare:

Nautice: Canioning, Surfing, Kayaking, Kitesurfing, Rafting, Scuba-diving (toate tipurile de scufundări inclusiv înot alături de rechini, delfini, diferite specii de pești şi recifii de corali), Windsurfing, alte sporturi extreme nautice (Wakeboard, Yachting, Cavediving, Powerboat, Caiac, Canoe, Navigație cu vase prevăzute cu vele).

Aero: Kiting, Bungee-jumping, Deltaplan, Parapantă, Parașutism, zbor cu aeronave cu motor de mici dimensiuni, Planor sau cu aparate mai ușoare decât aerul (Balon, Aerostat).

Zăpadă: Snowkayaking, Ski, Snowboarding, Snowkiting,Sanie, Bob, Skiboarding, Sărituri cu skiurile; Patinaj pe gheaţă, Snowmobile.

Terestre: Adventure race, Alpinism, Role, Skateboarding, Escalada, Rapel, Coborâre cu blocatoare, Sporturi extreme terestre – Călărie; Speologie; Vânătoare sportivă, Paintball, Trageri cu arme (arme de foc, arme cu aer comprimat, arcuri, arbalete, etc.); Pescuit cu harpon cu resort sau aer comprimat), Tiroliană (traversarea unei văi cu ajutorul unor sisteme de funii şi scripeţi), Abseiling (coborâre în rapel pe coarda de alpinism).

Pe roţi: Ciclism, Raliuri, Motociclism MTB / BMX , conducerea de ATV, motociclete de teren, mountain biking, inclusiv downhill (coborâre cu mountain bike), off-road cu maşini de teren

Sunt acoperite serviciile medicale (inclusiv cele cauzate de accidentele din practicarea sporturilor extreme), repatrierea (inclusiv cea medicală). Asiguratul, cetățean român sau străin, trebuie să aibă domiciliul sau rezidența în România şi vârsta de până la 70 de ani.

(1) Acoperirea este valabilă în Europa, în sensul geografic, Rusia, inclusiv țările şi insulele Mediteraneene, Iordania, Insulele Canare şi Insula Madeira. În țările şi insulele Mediteraneene sunt incluse şi: Maroc; Algeria; Tunisia; Libia; Egipt, Turcia, Cipru; Malta

Pentru orice detalii suplimentare despre asigurare sporturi extreme nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

 

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider