vacanță decembrie

PLECI ÎN DECEMBRIE? NU UITA DE ASIGURARE

Vacanță decembrie? La finalul unui al doilea an pandemic merităm o vacanță de iarnă. Fie că vom vizita un târg de Crăciun, că vom deschide sezonul de schi, că ne vom retrage la o cabană sau că vom pleca pe o plajă exotică e bine să avem o asigurare medicală de călătorie.

Asigurarea de călătorie – atât pentru călătoriile în străinătate cât și pentru cele de la noi – este o protecție puțin costisitoare, dar binevenită.

Se poate acoperi inclusiv riscul îmbolnăvirii cu CoViD-19. Aici intră în acoperiri atât cheltuiala medicală cât și eventuala carantinare (unele asigurări acoperă carantinarea, cereți-mi detalii).

Important! Pot fi acoperite printr-o asigurare de călătorie și costurile cu reîntoarcerea acasă (dacă de exemplu v-ați îmbolnăvit și ați pierdut avionul), costurile cu franșiza în caz de accident cu o mașină închiriată, etc.

  • Călătorii atât în străinătate, cât și în țară
  • Asigurări pentru călătorii frecvente sau unice
  • Practicarea de sporturi de agrement sau chiar eXtreme

Pentru orice detalii suplimentare despre asigurările medicale de călătorie pentru vacanță decembrie nu ezitați să mă contactați pe Messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp sau la email adrian.stoica@justasig.ro 

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider