De ce asigurare de sănătate bună

La ce e bună o Asigurare privată de sănătate?

”Ce întrebare e asta?” vă veți spune poate. Una cât se poate de pertinentă voi răspunde eu imediat. De cele mai multe ori la întrebările simple se găsesc cel mai greu răspunsuri pe măsură.  Înainte să intru în industria asigurărilor am avut eu însumi neclarități despre ce ar putea fi vorba. Apoi, discutând cu diverși clienți (altminteri oameni foarte bine pregătiți) am realizat cu claritate că ceea ce mie mi se părea banal, este de fapt obscur și trebuie explicat simplu. O asigurare de sănătate bună este în primul rând una ale cărei beneficii sunt înțelese. 

  1.  Ambulatoriu. Aici e vorba de serviciile medicale de care beneficiezi fără a fi internat. În momentul în care ai o necesitate medicală accesezi asigurarea și nu plătești nimic. Asta înseamnă că dacă ți-e rău, ai simptomele unei boli beneficiezi fără niciun alt cost de consultații, investigații și tratamente. Se acoperă inclusiv consultațiile făcute de profesori universitari sau specialiști de prim rang, tratamente, investigații, imagistică (inclusiv CT, RMN, endoscopii, colonoscopii, etc.), microchirurgie, fizioterapie, etc. Un exemplu concret: dacă ai asigurare privată de sănătate pe familie și copilul tău se simte rău te prezinți la o clinică de specialitate. Ai două cazuri: primul, clinica e în rețeaua medicală de decontare directă și atunci nu plătești nimic. Al doilea, clinica nu e în rețeaua medicală de decontare directă, plătești și apoi asigurarea îți rambursează banii. 
  2.  Spitalizare. Aici e vorba de serviciile medicale de care beneficiezi în momentul în care trebuie să fii internat. În momentul în care ai o necesitate medicală  care implică internarea, accesezi asigurarea și nu plătești nimic. Dacă asigurarea este Internațională te poți interna pe costul asigurării și în străinătate. Astfel ai asigurat costul regimului hotelier, investigațiile și tratamentele, pregătirea de operație, intervenția chirurgicală, terapia intensivă, recuperarea, investigațiile post-operatorii, etc. Dacă te internezi în sistemul de stat ai o indemnizație zilnica astfel încât să nu plătești din buzunarul tău. 
  3.  Alte beneficii. O asigurare de sănătate bună are și un pachet de prevenție inclus. Astfel îți poți face seturi de analize să îți monitorizezi parametrii, fără să ai o recomandare de la un medic. 

Pentru orice detalii suplimentare nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

Error: Contact form not found.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider