Sarcină și naștere

SIMȚI CĂ E TIMPUL SĂ FII MAMĂ?

SIMȚI că e timpul să fii mamă? GÂNDEȘTE-te la o asigurare medicală privată care să includă pachetele de sarcină și naștere! O asigurare de naștere îți oferă acces fără costuri suplimentare la cele mai bune servicii medicale private. Din România și nu numai (1).

E important să fii pregătită pentru acest eveniment uriaș al vieții tale. Aducerea pe lume a unei noi ființe trebuie să fie făcută sub semnul SIGURANȚEI. Asta începe din etapele incipiente ale unei sarcini. Consultația prenatală din trimestrul 1 de sarcină este extrem de importantă. Mai întâi pentru că atunci se identifică factorii de risc ce pot afecta mama, fătul sau pe ambii. Apoi pentru că eventualele complicații sau probleme pot fi contracarate din etape incipiente. Dacă totul e bine se fac consultații prenatale și în Trimestrele 2 și 3 ale sarcinii. Obstetrica (2) este o ramură relativ costisitoare a medicinei.

Evenimentul cel mai stresant – atât psihologic cât și financiar – este însă nașterea propriu-zisă.  Sunt foarte mulți factori de care trebuie să se țină seama:

  • Pregătirea medicilor, asistentelor sau a moașelor implicate
  • Apoi, aparatura medicală și disponibilitatea medicamentelor
  • Nu în ultimul rând condițiile igienice și de cazare, atât ale mamei cât și ale copilului

Deși costurile nu sunt tocmai mici, din ce în ce mai multe mame aleg să plătească pentru a beneficia de siguranța de care scriam.

SOLUȚIA

Și dacă ar fi o cale prin care să nu plătești atât de mult? De fapt soluția există și este extrem de simplă. Mă refer la asigurările medicale private care au pachete de sarcină și naștere incluse.  Este foarte simplu să anticipezi și să închei o asigurare de sănătate privată cu minimum 10 luni înainte. Astfel, cu un cost eșalonat și mult mai mic decât cel al serviciilor medicale, vei beneficia de monitorizarea sarcinii și de naștere:

  • Monitorizare în sistemul privat
  • Naștere în sistemul privat (se plătește o indemnizație consistentă și pentru nașterile la stat)

Ca un beneficiu imediat vei și fi protejată medical în toată perioada asigurării. Vor fi gratis consultații, investigații, imagistică, internări sau chiar operații ce nu au legătură cu sarcina ta. Asigurat = relaxat.

Pentru orice detalii suplimentare nu ezitați să mă contactați pe messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp  0769955776  sau la email adrian@teasiguricuAdrian.ro

(1) Sunt și pachete de asigurare medicală premium, care au acoperire internațională. 

(2) Obstetrica este ramura medicinei care se ocupa cu perioada de sarcină, naștere și postpartum.

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider