Casco moto

CASCO MOTO(CICLETE)

Două roți motorizate: cvadricicluri, mopeduri, motociclete, motocicluri, ATV-uri, scutere. Din ce în ce mai mulți suntem iubitori ai soluțiilor de deplasare rapidă. Scriam la un moment dat de asigurarea de accident cu care orice motociclist ar fi bine să se protejeze (accidentele survin într-o incidență statistică mult mai mare). Acum voi vorbi pe scurt despre Casco, protecția pe care motorul tău e indicat să o aibă. Cere-mi OFERTĂ pentru Casco Moto!

Ce acoperă o astfel de asigurare?

AVARII provocate de: calamitați naturale, incendiu, trăsnet, explozie, accident rutier din culpa exclusivă a unor terțe persoane aflate în afara autovehiculului asigurat, identificate şi care au încheiată o asigurare obligatorie de răspundere civilă auto, valabilă la data producerii prejudiciului

AVARII provocate de ciocniri, loviri, izbiri, zgârieri, căderi, căderi de corpuri pe autovehicul, derapări, răsturnări

FURT atât furtul parțial (inclusiv furtul roților) cât și cel total. 

VANDALISM riscuri civile, avarii autori necunoscuți în parcare, substanțe chimice sau corozive

Daune produse exclusiv jantelor şi anvelopelor (la moto în special anvelopele pot suferi daune de sine stătăoare).

IMPORTANT poate fi asigurat și echipamentul motociclistului. Într-un caz puțin fericit al unei căderi, echipamentul de protecție poate suferi daune. Clauza despre care scriu acoperă, în limita sumei asigurate pentru echipament, înlocuirea acestuia în caz de daună. 

Un alt element interesant: Casco Moto poate fi încheiat și sezonier. Există posibilitatea alegerii unui produs Casco de tip ”Anotimpuri”. Asta înseamnă că pe timpul sezonului cald (15.Martie – 14.Noiembrie) sunt toate acoperirile funcționale, inclusiv daunele din coliziuni, răsturnări, etc.. În timpul sezonului rece (15.Martie -14.Noiembrie) sunt activate numai clauzele de furt, de avarii provocate de calamitățile naturale, de vandalism, etc.

Plata poate fi făcută și în rate, chiar și rate lunare. 

Pentru orice detalii suplimentare despre o asigurare Casco Moto nu ezitați să mă contactați pe Messenger la @teasiguricuAdrian, la telefon/WhatsApp sau pe email adrian@teasiguricuAdrian.ro

SOLICITĂ OFERTĂ
close slider